Εργάτες στην ΠΑΤΡΑ άρχισαν να εκσφενδονίζουν αβγά επειδή τους φέσωσε

Εργάτες στην ΠΑΤΡΑ άρχισαν να εκσφενδονίζουν αβγά επειδή τους φέσωσε

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από τρία εικοσιτετράωρα στην περιοχή του Μιντιλογλίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστές εργάτες συνεργείου οικοδομικών εργασιών και τον ιδιοκτήτη ακινήτου, ο οποίος τους είχε προσλάβει για την εκτέλεση εργασιών σε αυτό.

Το συνεργείο εργάστηκε για περισσότερο από μια εβδομάδα και την περασμένη Τρίτη ολοκλήρωσε τις εργασίες που είχε αναλάβει με αποτέλεσμα να έρθει η ώρα της πληρωμής. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου κάλεσε τους εργάτες για την καταβολή των χρημάτων, με τους τελευταίους να διαπιστώνουν  έκπληκτοι πως τους έδινε 200,00 ευρω λιγότερα από το ποσό που είχαν συνολικά συμφωνήσει. Στο ερώτημα γιατί γίνεται αυτό, η απάντηση ήταν …όλα τα λεφτά, καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου τους δήλωσε πως κρατάει αυτά τα χρήματα, γιατί  έκανε έξοδα για τη διατροφή τους και τους καφέδες το διάστημα που εργάστηκαν σε αυτόν.

Η συνέχεια όπως γράφει το patrastimes, είναι ιδιαίτερα απολαυστική, καθώς δύο από τους εργάτες χωρίς δεύτερη κουβέντα έφυγαν από το κτίριο και επέστρεψαν μετά από λίγο, μεταφέροντας δυο τσουβάλια πατάτες και αρκετά ζευγάρια αβγά. Τις πατάτες αφού άνοιξαν τα σακιά τις σκόρπισαν μέσα στο σπίτι του έκπληκτου ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να εκσφενδονίζουν τα αβγά στα ταβάνια, τους τοίχους και τα δάπεδα στολίζοντας τον με κοσμητικά επίθετα.

Σχόλια:

more recommended stories