Εξωθούσαν στην πορνεία 41χρονη στην Πάτρα

Ο πελάτης που επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησε ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα ήταν αστυνομικός, με αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια των αρχών

Στην πιο γνωστή… παγίδα έπεσαν οι δυο Βούλγαροι μαστροποί που εξωθούσαν στην πορνεία μια 41χρονη συμπατριώτισσά τους μέσω τηλεφωνικών ραντεβού στην Κάτω Αχαΐα! Ο πελάτης που επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησε ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα, ήταν αστυνομικός.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το «δόκανο» στήθηκε από άνδρες της Ασφαλείας Πατρών, που είχαν βρει το τηλέφωνο μέσω του οποίου κλείνονταν τα «ροζ» ραντεβού. Ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πελάτη, επικοινώνησε με τους μαστροπούς και συμφώνησε να συνευρεθεί με την 41χρονη μέσα σε αυτοκίνητο με αμοιβή 40 ευρώ. Η συνάντηση έγινε στην πλατεία της Κάτω Αχαΐας, όπου οι δυο Βούλγαροι ηλικίας 39 και 33 χρόνων συνόδευσαν την ομοεθνή τους, πήραν τα προσημειωμένα χρήματα που τους έδωσε ο «πελάτης» και αμέσως συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ήταν ακροβολισμένοι ολόγυρα.

Στην κατοχή των μαστροπών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κινητά και στο αυτοκίνητό τους πλήθος συσκευασίες προφυλακτικών και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,20 εκατοστών. Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για μαστροπεία και οπλοκατοχή, ενώ σε βάρος της 41χρονης υποβλήθηκε μήνυση για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Σχόλια:

more recommended stories