ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: «Εγκλώβισαν» Mercedes στον πεζόδρομο: Γυναίκα οδηγός «κόρναρε» σε πεζούς… που την εμπόδιζαν! (ΦΩΤΟ)

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: «Εγκλώβισαν» Mercedes στον πεζόδρομο: Γυναίκα οδηγός «κόρναρε» σε πεζούς… που την εμπόδιζαν!

Aυτή τη φορά οι πολίτες αποφάσισαν να δράσουν! Και έφθασαν στο σημείο να αποκλείσουν πολυτελές αυτοκίνητο που μπήκε… στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και μάλιστα… σε ώρα αιχμής! Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Στο κέντρο της πόλης η κίνηση ήταν αυξημένη, αφού αρκετοί από εκείνους που έκαναν την βόλτα τους στα Ψηλαλώνια για την καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών, πέρασαν και από τον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου. Κι όμως στις 10 το βράδυ, δηλαδή σε ώρα αιχμής, γυναίκα οδηγός της πολυτελούς Mercedesόχι μόνο μπήκε στην Ρήγα Φεραίου, αλλά κόρναρε επίμονα σε πεζούς που απολάμβαναν την βόλτα τους, να «μεριάσουν» προκειμένου να συνεχίσει απτόητη!

Η γυναίκα ανέβαινε με το όχημά της την Γεροκωστοπούλου, έφθασε στο ύψος της Ρήγα Φεραίου και έστριψε δεξιά. Μπορεί να έκανε λάθος και θέλησε να βγει στην οδό Πατρέως; Ισως, όμως θα μπορούσε να κάνει όπισθεν, να φθάσει στο πρατήριο υγρών καυσίμων (δέκα μέτρα πιο κάτω) και να κάνει αναστροφή. Επέλεξε όμως… την εύκολη λύση και άρχισε να κινεί το όχημά της προς την Πατρέως, κορνάροντας ταυτόχρονα στους πεζούς που την εμπόδιζαν! Και τότε… αποφάσισαν κάποιοι να δράσουν. Στάθηκαν κάποιοι μπροστά και κάποιοι πίσω από το όχημα και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο. Η οδηγός δεν ήξερε τι να κάνει, τα είχε χάσει, ενώ η Αστυνομία δεν άργησε να φθάσει στο σημείο. Οι πεζοί εξακολουθούσαν να έχουν αποκλεισμένη τη Mercedesκαι φυσικά η γυναίκα οδηγός δεν τολμούσε να βγει από το αυτοκίνητο. Μετά από κάποια λεπτά και αφού εισέπραξε την κλήση της… η οδηγός βγήκε από τον πεζόδρομο.

Συχνό φαινόμενο!
Το φαινόμενο της παραβίασης των κανόνων λειτουργίας ενός πεζοδρόμου από οδηγούς ΙΧ είναι σύνηθες στην Πάτρα. Τόσο στην Ρήγα Φεραίου όσο και σε άλλους πεζοδρόμους, όπως στην Ηφαίστου (τις πρωινές ώρες) και την Κανάρη. Οι αστυνομικοί δίνουν κλήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις αφαιρούν πινακίδες, όμως οι παραβάτες συνεχίζουν απτόητοι.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

IMG_0061

IMG_0060

IMG_0059

IMG_0058

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories