Δύο αδέλφια νεκρά από ηρωίνη στην πλατεία Όλγας

Πριν από μερικούς μήνες ένας γνωστός Πατρινός, παλιός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης χάνει την ζωή του από παθολογικά αίτια. Τα οποία φυσικά είχαν … την αιτία τους! Μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών και κυρίως ηρωίνης!

Ο Πατρινός σύχναζε στο γνωστό σημείο της Πλατείας Ολγας εκεί που οι περισσότεροι τοξικομανείς της πόλης δίνουν το καθημερινό τους ραντεβού. Επαιτούσε στην Παντάνασσα, σε κάποιες άλλες εκκλησίες, ζητούσε… 1 ευρώ βοήθεια!

Εχασε την ζωή του και άφησε πίσω τον αδελφό του. Δυστυχώς και αυτός τοξικομανής. Ο Β.Γ. έχασε και αυτός την ζωή του πριν μερικές ημέρες. Εγραφε η σχετική είδηση: «Γνώριμος στην τοπική αστυνομία φαίνεται να είναι ο άνδρας που βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι στην οδό Νόρμαν.
Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα θανάτου του 51χρονου Β.Γ., όμως τα επικρατέστερα σενάρια είναι ο άνδρας να άφησε την τελευταία του πνοή πιθανόν από παθολογικά αίτια»!

Ο Β.Γ. είχε κάνει και φυλακή πριν από πολλά χρόνια. Πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο αδελφός του είχε ανοίξει ένα από τα πιο γνωστά fastfoodτης πόλης. Το οποίο είχε γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της εστίασης και μέχρι το 2012 (έχοντας περάσει σε άλλα χέρια από τα μέσα της δεκαετίας του ’90) λειτουργούσε επί της οδού Αγίου Ανδρέου.

Και τα δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από ναρκωτικά. Και σίγουρα δεν θα είναι τα τελευταία θύματα της «πρέζας»! Στην Πλατεία Ολγας τα «φαντάσματα» της καφέ σκόνης… εξακολουθούν και συναλλάσσονται, συζητούν, στέκονται με τις ώρες… περιμένοντας!

Η είδηση για τα δύο αδέλφια πέρασε… στα ψιλά! «Ε και τι έγινε; Δύο πρεζόνια πέθαναν» θα είπαν κάποιοι…

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories