Ένα σπουδαίο αθλητικό event που πέρα από την αθλητική δράση, αποτελεί και ένα οικονομικό γεγονός για την πόλη της Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ολυμπιονίκης Δημήτριος Τόφαλος, στα Μποζαίτικα.

Πρόκειται για έναν Διεθνή Αγώνα Τοξοβολίας που γίνεται στο πλαίσιο της Διακρατικής Συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών και στον οποίο η Κύπρος συμμετέχει με την Εθνική της Ομάδα, η οποία αποτελείται από 10 άτομα. Επίσης θα συμμετέχει η Εθνική ομάδα και αθλητές από σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Συνολικά στον αγώνα θα λάβουν μέρος πάνω από 130 αθλητές και αθλήτριες Α’ ́ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. – Ο.Γ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών / Εφήβων-Νεανίδων Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με το γύρο κατάταξης Ολυμπιακού Τόξου το πρωί του Σαββάτου και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.