Δεν τα βάζουν κάτω οι Δικηγόροι της Πάτρας

Απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και της αποχής τους, έως την Παρασκευή 4 Μαρτίου, έλαβαν οι δικηγόροι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Πάτρας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να συγκληθεί η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων ολόκληρης της χώρας στις 2 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Για τον παραπάνω λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, έχει προκληθεί ασφυξία σε σχέση με υποθέσεις, οι οποίες έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στα ακροατήρια, αλλά μεταφέρονται σε δικάσιμους ακόμη και για το 2018!

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να δούμε το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό. Τότε θα καθορίσουμε ξανά τη στάση μας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιμετωπίζει το ζήτημα, τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους», δήλωσε στο Patrastimes.gr, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, Ν. Παπάκος.

«Χθες προχωρήσαμε σε κατάληψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης μαζί με τους συμβολαιογράφους. Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος θέλησε να μας κλείσει ένα ραντεβού με τον Υπουργό Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλο. Έχουμε ξανασυναντηθεί τόσο με τον δεύτερο, όσο και με τον κ. Τσίπρα, αλλά ουσία δεν υπήρξε. Αυτό θα γίνει όταν θα έχουμε στα χέρια μας το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό και θα μπορούμε να συζητήσουμε επί συγκεκριμένης πλέον βάσης», προσέθεσε ο κ. Παπάκος.

Σχόλια:

more recommended stories