ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ: Τα σχόλια που έκαναν οι Πατρινοί στο facebook για την τελετή έναρξης!

Theodoros Kondilis
 Αν αυτο ειναι μουσικη για τελετη εναρξης εγω παω δεσποτης στη φωσταινα.

Και το πιο ωραιο volare με φωνη ταμπακη.

Skiadaresis G. Spiros Το ακορντεόν παραπέμπει στους ετήσιους εορτασμούς των γενεθλίων του Ιωσηφ Στάλιν στην κόκκινη πλατεία εξού και ο κόκκινος προβολέας πάνω στην κομματική ορχήστρα.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΙΓΚΑΣ
Ανιστόρητη ,βραζιλιάνικη ,Ζουλου……έναρξη εμετος ΝΤΡΟΠΗ
Mpinos Mour feeling crazy.

Ποιος ειναι αυτος στην πλατεια Γεωργιου βρε ο τρισεγγονος του Σάκα Ζούλου

Mpinos Mour's photo.
 Βρε παιδιά έλεος τι ειναι αυτή η έναρξη??δεν ξέρουν…δεκτό…τόσοι καρναβαλιστές είμαστε γιατι δεν μας ρωτάνε??? Κριμααα

Aspasia Antonatou Και εις άλλα
https://youtu.be/VJ9q7N5e25c

Ασημίνα Ζανιά
 Πριν λίγο γύρισα από την έναρξη του Καρναβαλιού…

Ο κόσμος ήταν πολύς…παρά πολύς!
Με την καλλιτεχνική του ματιά ο Νίκος Τουλιατος έδωσε το δικό του στίγμα…ένα διαφορετικό στίγμα.
Η ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου ήταν ζεστή…με νέο κόσμο να παραμένει εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα…
Ήδη κριτικές έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο…
Βέβαια καθένας από εμάς μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του…τη θετική ή την αρνητική…
Μου αρέσει να μιλώ ευθέως…
Επειδή τη λέξη ντροπή,αίσχος κ.λ.π προσέχω πολύ που θα την χρησιμοποιήσω…
Θα ήθελα,ειλικρινά,να ρωτήσω εκείνους που ένιωσαν έτσι,με αυτήν την τελετή έναρξης…γιατί δεν ένιωσαν τα ίδια συναισθήματα όταν έμαθαν,προσφάτως, ότι τα παλαιά χρέη κόντεψαν να πνίξουν τον Καρναβαλικό Οργανισμό…κόντεψαν να τον τινάξουν στον αέρα…;
Γιατί για μένα ντροπή είναι να κάνεις δήθεν φαντεζί ενάρξεις…αλλά τον λογαριασμό να τον αφήνεις προκλητικά…στους άλλους!
Καλό Καρναβάλι…

Eftixia Mesiskli with Menelaos Michalatos.
Και καλό μας πάλι Καρναβάλι με δημαρχοσελφοαποκριατικοδιάθεση!!!
Eftixia Mesiskli's photo.
Κωνσταντίνος Μαρκέτος
Πάλι ποντιακά;και στην έναρξη; πόσα ψυχολογικά πια ο Πελετιδης;
Anestis ChanoumidisΑΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ Κ ΤΗΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ HIGH SOCIETY ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΊΑ Κ ΚΡΙΤΙΚΉ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΣΜΌ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΎ ΓΕΛΙΈΣΤΕ ΟΙΚΤΡΆ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΦΤΆΣΩ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΉΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΚΟΙΤΆΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΆΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΎ ΌΠΩΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΏ Κ ΕΓΩ 35 ΟΛΌΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ Κ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ.!!!!! ΒΓΆΛΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΣΟΥΣ ΑΦΡΟΎΣ ΘΈΛΕΤΕ Κ ΚΆΝΤΕ Κ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΉΘΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ !!!!! ΜΕ ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΆ ΣΑΣ .ΑΠΛΆ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΟ SIDE ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΌ ΓΡΑΦΙΚΟΊ Κ ΓΕΛΟΊΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ.!!!!!

Εναρξη στην Πατρα καναμε η στον ποντο;;; παλι καλα που υπηρχαν και τα πυροτεχνηματα…Ο ιμπεριαλισμος φταιει για ολα, που ειπε και ο δημαρχος…

Nadia Konstantinidi feeling ότι με τρολάρουν at Έναρξη Πατρινού Καρναβσλιού 2016.
Και τώρα πείτε μου ότι ο Χρήστος Θηβαίος ως guest star, θα τραγουδίσει το ‘Πατρινό Καρναβάλι για πάντα’….
Sotiris Corfiatis Τραγικο οντως … Κριμα που δεν χαλασε και αυτος σαν τους προηγουμενους κανα 200αρι να φερει τους vegas και τις μελισσες που εχουν απολυτη αρμονία με το Πατρινό Καρναβάλι που ειχαμε μαθει τοσα χρόνια…
Giouli Joe Asimakopoulou shared a post — at Έναρξη Πατρινού Καρναβσλιού 2016.
 Καλο καρναβαλι Πατρουλα μου!!!

Ακουσα τα καλυτερα για την φετινη πρωτοτυπη εναρξη του καρναβαλιου!
Ευχομαι καθε χρονο &καλυτερα!
Μπραβο! : )))

Πόσα ευρώπουλα πλήρωσε ο Δήμος για το υπερθέμα της τελετής?
Πρώτη φορά δεν υπήρχε και καρνάβαλος.
Απαράδεχτο…..

σε σοβαρη , η καλυτερη μουσικη επενδυση εναρξης καρναβαλιου τα τελευταια χρονια… απ την αλλη who am i to have an opinion…?

Chrisanthos Spiropoulos feeling thoughtful.
Το απολυτο εκτρωμα η φετινη εναρξη του Πατρινου καναρβαλιου… 50 αφερεμενα και 10 ζουλου να βαρανε….βαρελια πετρελαιου επι 3 ωρες…Καρναβαλικα τραγουδια πουθενα…Ποση κακογουστια μπορει αραγε να αντεξει αυτη η δυστυχη πολη;;
Γρηγόρης Μαρκέτος
Ποιός βλαξ έκανε την επιλογή της μουσικής στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού;

Είμαστε σοβαροί;
Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κανένα από τα κλασικά καρναβαλικά.

Βασίλης ΤσούσηςΧαλια μαυρα…ευτυχως που δε καθισαμε με αυτο το κρυο …οτι χειροτερο εχω δει(στην τηλεοραση)κατεβασαν τους ζουλου…..

Giannhs LegatosΈνα ΧΑΛΙ ΜΑΎΡΟ Η ΠΟΙΟ ΑΘΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΥΤΌ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΡΕ ΕΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ

Giannis DimisianosΣε όλους εσάς που δε σας άρεσε στο αρχιδια μας! Που έχετε και άποψη. Που ο Τουλιατος δεν έχετε ιδέα ποιος είναι… αλλα σαφώς και έχετε να θυμάστε πολύ καλύτερες εναρξεις! Όπως αυτή που είχε κάνει ο Δημαράς και έριξε τα πυροτεχνηματα μέρα μεσημέρι η τις άλλες επί Φλωρατου και Φουρα που κόστισαν 400 και 500 χιλιάρικα… και φτασανε το καρναβάλι να είναι χρεωμενο 1.500.000 ευρώ… ΥΓ ( δεν είμαι κουμουνιστης… καρναβαλιστης ειμαι)

Letta ZaglaΒασικα ηταν πολυ κουλτουρε για τον μεσο πατρινο που γουσταρει εναρξη με μπουζουκια κ ξεκωλα για 500000. Ε ρε φαπες που θελετε ολοι…

Γιώργος Γιαννόπουλος ·

Δήμαρχε μη μασάς πουθενά, αν και έχεις γκρέιτ μπόλς, δε χρειάζεται να στο πω εγώ!!! Μακράν η πιο αξιολογη εναρξη, και με το μικρότερο μπατζετ παρακαλώ….μου εφερναν τις μελισσουλες και κατι μικροσυγκροτηματακια και κανανε εναρξη οι αλλοι
Ilias Grigoris
Ερχομενος ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ …ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ….. ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ…Αφου βρε δημαρχε του ΚΚΕ, το Πατρινο Καρναβαλι ,το αντιμετωπιζεις σαν μια απλη διεκπεραιωση και αγγαρεια…ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ των δικων σου ιδεολογικων ιδιαιτεροτητων…τι το βασανιζεις???….Καταργησε το!!!! και δωσε τα 400 χιλιαρικα ευρω που σπαταλας, στο κοινωνικο τομεα του Δημου,για νασαι και ΣΥΝΕΠΗΣ με τις αρχες σου.. …Κι ασε το Καρναβαλι να το κανουν μονο οι ιδιωτες……Ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα….Και ,αυτο το λεω, μετα λογου γνωσεως……
Theodoros Giovanis
Ωραιος ο Βραζιλιανος

θυμηθηκα τον Μειμαρ
ηταν αναγκη να με στεναχωρησεις κε δημαρχε?
επιτηδες τόκανες?

Theodoros Giovanis's photo.
Gerasimos Theodosisμα για δεν την κανανε το προηγουμενο Σαββατο που εβρεχε;;; εμενα μου αρεσει η βροχουλα……. αμαν ολο για τον κοσμο νοιάζονται…. εμεις που πουλαμε ομπρελες κλεφτες θα γίνουμε;;; (αστειευομαι). με αριστα το 10 βαζω ενα 7 σε εποχή κρίσης ειναι σαν άριστα…
Point EnglishΕνα αίσχος ήταν, ξεκινά με τραγούδι ακαπέλα και μετά το ρίχνουν στην ρυθμική γυμναστική και μετά στα Αfrican songs. Καταλαβαίνετε ότι δεν ακούστηκε κάτι καρναβαλικό που να αντιπροσωπεύει τον Πατρινό ?
Tety TzamaloukasΕίναι τουλάχιστον “ανεπαρκές” το να μην αναγνωρίζεται η ικανότητα του Τουλιάτου, ο οποίος σημειωτέον έκανε την τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που δεν διοργάνωσε ο Πελετίδης …..
Giagos Raftopoulos B
Εναρξη καρναβαλιού απο τα lidl
Aris P PanagopoulosΈναρξη με άρωμα κκε
Nikos Reglis
Όταν είσαι η μοναδική πόλη στην Ευρώπη που έχει κομμουνιστή δήμαρχο τέτοιο τρελό κέφι θα έχεις στην έναρξη του καρναβαλιού. …Μάθαμε πάντως για τους πολέμους των ιμπεριαλιστών!
Thanos Nassopoulos
 Κυκλοφορούν διάφορα αστεία για τον Δήμαρχο και την τελετή έναρξης. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη όντως.

Ας πούμε σαν την καθημερινότητα ταλαιπωρημένων ανθρώπων που δεν δύνανται ούτε για το μεσημεριανό, που πλέον είναι καλύτερη.
Για να τα ζυγίσω…
Τελετή 300.000 για να ζήσουν και οι ”ημέτεροι”… ή 30.000 ευρώ για να ζήσουν όλοι οι υπόλοιποι;

Panagiotis Tomaras
 Η έναρξη του καρναβαλιού της Μακεδονίας ξεκίνησε…..

Μπα λάθος θα κάνω…. Εκτός και ακούσω και την Δώρα Στράτου στο ένα μ@€νι στην κερασιά!

Panagiotis Rigopoulos

Τελετη Εναρξης: Ουτε ενα Πατρινο Καρναβαλικο τραγουδι! Πληρης απαξιωση της αποκριατικης ιστοριας της πολης. Τιποτα, που να παραπεμπει στην μακραιωνη διαδρομη του θεσμου. 

Χωρις ρυθμο, χωρις παλμο και διχως συνοχη. Ενα πλαδαρο και ανουσιο ηχοθεαμα, με μοιρολογια και βεβαια με την απαραιτητη κομματικη καθοδηγηση – προπαγανδα απο τον Δημαρχο και τον Προεδρο.
Ευτυχως που υπηρχαν και τα πυροτεχηματα…

Axilleas KitsatisΜακράν η χειρότερη έναρξη ever.Όλα είναι έτσι όπως τα λες,ακόμα και τα παιδιά μου θέλανε να φύγουμε.

Alessandro De MartinoΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ….

Αθηνά ΧριστοπούλουΧαλαρωστε και λιγο ρε παιδια….Μια χαρα ηταν η εναρξη μην τρελαινεστε!!

Efi KoutrΑκόμα και σήμερα μας έδειξε την αλληλεγγύη του προς τους μετανάστες οι Vikings επί σκηνής με Ζουλού ρυθμούς και αφωνες παρουσίες …Ντροπή τους …Ελλάδα υπό το μηδέν..

Roubini VrioniΤι κρίμα εάν είναι αλήθεια τα όσα γράφονται…. Το καρναβάλι για την Πάτρα είναι πηγή εσόδων. Θα έπρεπε να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα . Να το δουν σαν επένδυση σα μια ευκαιρία αναβάθμισης της πόλης. Αρκετά έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Takis FeminaPatraΚρίμα ρε πελετιδη μας εφερες τον πόντο στην έναρξη εσύ και οι παρέα σου τους Ζουλ και ότι ποιομ άφωνο υπήρχε και γενικώς όλους τους μαλακές που κουβάλας μαζί σου ξευτηλας σαν τον Τσίπρα και παραμυθατζης είσαι μια πόλη ερημη ντροπή σου !!! Ψευτο κουμουνιστή καρέκλα και εσύ!!!!μας πούλησες!!!μην αφησης τίποτε όρθιο σεαυτην την πανέμορφη πολη μας

Τελετη εναρξης απο τα lidl!!!Πολυ μοιρολοι!!!Καληνυχτα!!!!

Kostas Kourbanas σαν σχολικη εκδηλωση στα λουσικα

 

Flamis Konstantinos
 H τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν συνήθως μία βαρετή διαδικασία! Ακόμη και όταν ξοδεύαμε τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Να σας θυμίσω τα σχολιανά για την μπάλα του Καραχάλιου, το all day του Δημαρά, κλπ κλπ. Γι αυτό άλλωστε και τα κανάλια της Αθήνας (π.χ.ο Antenna στον οποίον εργάζομαι)… συνήθως γύριζε την πλάτη του σε αυτή την εκδήλωση. Ο κίνδυνος για το καρναβάλι δεν είναι η τελετή έναρξης η οποία σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη ήταν όμως η φθηνότερη. Ο κίνδυνος θα φανεί στην μεγάλη παρέλαση με πολλά πληρώματα άνω των 3.000 και μέχρι 12.000 ατόμων. Γιατί αυτή θα είναι η εικόνα του καρναβαλιού σε όλη τη χώρα. Την τελετή έναρξης δεν την είδε κανείς στην Ελλάδα γιατί… κανείς δεν την έδειξε (ως συνήθως τα τελευταία χρόνια – δεν αναφέρομαι στα τοπικά κανάλια). 

Υ.Γ. Σίγουρα πάντως κάποιοι θα γελούσαν με τα χάλια μας εξαιτίας των όσων γράφουμε στο facebook, το οποίο είναι περισσότερο “παγκοσμιοποιημένο”. Οντως είμαστε οι καλύτεροι δυσφημιστές του καρναβαλιού μας. Και κυρίως… όσοι επιμένουν να ντύνουν 12.000 άτομα με μία στολή!

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories