Το λογικό είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε κάθε επίπεδο, θα πρέπει να στηρίζει τις επιχειρήσεις της Πάτρας και την πραγματική οικονομία της πόλης. 

Έτσι, η απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση για την εκτύπωση των καρτών στάθμευσης σε τυπογραφείο της Αθήνας, γεννά ερωτηματικά.

Δεν υπάρχουν στην Πάτρα τυπογραφεία; Υπάρχουν. Γιατί προχώρησε λοιπόν η δημοτική αρχή σε απευθείας ανάθεση, μη λαμβάνοντας υπόψη της το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να λάβει μία καλύτερη ενδεχομένως οικονομική προσφορά από κάποιο τυπογραφείο της Πάτρας;

Πρόκειται για τις κάρτες στάθμευσης που είναι να εκδοθούν στο πλαίσιο του μέτρου του χρονικού περιορισμού στάθμευσης που θα εφαρμοστεί στο κέντρο της Πάτρας για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που ταλαιπωρεί τους πολίτες καθημερινά.

Η δημοτική αρχή προχώρησε με απόφαση της στην απευθείας ανάθεση των καρτών στάθμευσης στην εταιρία «Παπαδόπουλος Ολοκληρωμένη Έντυπη Επικοινωνία ΑΕ» που εδρεύει στην Αθήνα έναντι του ποσό τω 2.999.97 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του 23% ΦΠΑ. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή στην απόφαση της η πρόταση της εν λόγω εταιρίας είναι οικονομικά συμφέρουσα, εντός τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Την απόφαση αξίζει να σημειωθεί ότι υπογράφουν ο Δήμαρχος Πατρέων,Κώστας Πελετίδης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας και Παύλος Στάμος, όπως και η Προισταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Ζωή Κατσακιώρη και ο Διευθυντής Πολεοδομικού, Κυκλοφοριακού, Σχεδιασμού και Δόμησης Βασίλης Σταμόπουλος.

http://www.printing.gr/

εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε.

Δήμος Πατρέων: Απευθείας ανάθεση για εκτύπωση των καρτών στάθμευσης σε τυπογραφείο... της Αθήνας!
Δήμος Πατρέων: Απευθείας ανάθεση για εκτύπωση των καρτών στάθμευσης σε τυπογραφείο... της Αθήνας!