Αύγουστο θύμιζε η κίνηση το πρωί της Τρίτης στα πλοία της γραμμής Πόρος Κεφαλονιάς – Κυλλήνη και Σάμη – Πάτρα

Πολλοί ήσαν όσοι εγκλωβίστηκαν στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και δεν μπορούσαν να φύγουν λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. που έληξε στις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου 2016. Αρκετοί ταξιδιώτες που είχαν πάει για τις ημέρες του Πάσχα, αναγκάστηκαν να παρατείνουν τη διαμονή τoυς μιας και δεν υπήρχε καράβι από την περασμένη Παρασκευή το πρωί οπότε και κηρύχθηκε η απεργία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο.

Ως αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να επικρατήσει συνωστισμός στα δρομολόγια των πλοίων τόσο στην γραμμή Πόρος Κεφαλονιάς – Κυλλήνη όσο και στο γρήγορο καράβι της Ionian Group που εξυπηρετεί τη γραμμή Σάμη Κεφαλονιάς – πισαετός Ιθάκης και λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η κίνηση το πρωί της Τρίτης έμοιαζε λες καιήταν Αύγουστος. Στη γραμμή Πόρος – Κυλλήνη το πλοίο «Κεφαλονιά» αναχώρησε με μία σχεδόν ώρα καθυστέρηση γύρω στις 9.30 το πρωί λόγω της πληθώρας των επιβατών και των αυτοκινήτων και όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα κι άλλο δρομολόγιο με το πλοίο Ανδρέας Κάλβος. Η υπομονή των επιβατών δοκιμάστηκε λίγο αλλά τελικά όλοι έστω και με λίγη χρονική καθυστέρηση εξυπηρετήθηκαν.

Με καθυστέρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έφτασε και στο λιμάνι της Πάτρας  το πλοίο από τη Σάμη καθώς φόρτωσε πολύ κόσμο και αυτοκίνητα και στην Ιθάκη (Πισαετός) με συνέπεια να μην τηρηθεί η ακριβής ώρα στο δρομολόγιο και κάποιοι από τους επιβάτες να διαμαρτυρηθούν καθώς όπως υποστήριξαν, είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο πλοίο μιας και κάνει το δρομολόγιο της Σάμης – Πάτρας μόλις μέσα σε 2 ώρες!

Το πλοίο ήταν κανονικά να αναχωρήσει από τη Σάμη για Πάτρα στις 8 το πρωί αλλά τελικά έφυγε αργότερα.

Σχόλια:

more recommended stories