Αυτοί είναι οι καρναβαλικοί μπάστακες που στήθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» (ΦΩΤΟ)

Οι καρναβαλικοί μπάστακες μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», στην πλατεία Γεωργίου, πήραν την θέση τους και με την παρουσία τους κοσμούν το κεντρικό αυτό σημείο της Πάτρας. 

Βρισκόμαστε σε περίοδο Πατρινού Καρναβαλιού και οι καρναβαλικοί μπάστακες θυμίζουν στους Πατρινούς, αλλά και στους επισκέπτες, ότι η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Του πιο ξακουστού καρναβαλιού της Ελλάδος που εδώ και δεκαετίες έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση, κάνοντάς το μοναδικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό. Το Πατρινό Καρναβάλι, χαρακτηρίζεται από το κέφι και την αγάπη που θρέφουν για αυτό οι Πατρινοί καρναβαλιστές, τα πληρώματα που βγαίνουν στις παρελάσεις και από όλους τους καλλιτέχνες που δημιουργούν και εμπνέονται μέσα από αυτόν τον θεσμό.

Οι καρναβαλικοί μπάστακες που στέκονται αγέρωχοι μπροστά από την είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», ντυμένοι με βενετσιάνικες στολές, κρατώντας στα χέρια τους τις λύρες τους, μας καλούν να αφήσουμε την γκρίνια και την διχόνοια και να μπούμε όλοι μας στο πνεύμα και στον τρελό ρυθμό του καρναβαλιού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ INSTAGRAM:

Οι καρναβαλικοί μπάστακες μας καλούν να μπούμε στο πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics)

* Οι φωτογραφίες είναι από το Instagram

Οι καρναβαλικοί μπάστακες μας καλούν να μπούμε στο πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics)

Σχόλια:

more recommended stories