ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ 116 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ! Το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα… της πίεσης και των δύσκολων συνθηκών λειτουργίας της Μονάδας;

Αναστάτωση πριν από μερικές ημέρες στον Άραξο μετά τον τραυματισμό 24χρονης υπαξιωματικού. Την υπόθεση εξακολουθεί να καλύπτει μυστήριο, ενώ το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε πως ο τραυματισμός της 24χρονης αξιωματικού προήλθε από χτύπημα όταν αποκολλήθηκε δεξαμενή καυσίμου στην διάρκεια της μεταφοράς της σε αεροσκάφος. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη ωστόσο υπήρξε διάψευση αλλά σχεδόν δέκα ώρες μετά το συμβάν! Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση! Ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν, ενώ η κατάσταση της υγείας της υπαξιωματικού είναι σοβαρή. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως η άσκηση στον Άραξο… συνεχίστηκε κανονικά σαν να μην συνέβη το παραμικρό!

Μετά το συμβάν αρκετοί έθεσαν ζήτημα έλλειψης προσωπικού στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο! Όπως δήλωσαν στον «Κόσμο» είναι πιεσμένοι, έχουν τρομερό άγχος, οπότε είναι απόλυτα αναμενόμενο να συμβαίνουν και ατυχήματα! Ωστόσο όλα αυτά τα οποίας μας περιέγραψαν δεν μπορούν «επωνύμως» να τα καταγγείλουν αφού υπηρετούν τον Ελληνικό Στρατό!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories