ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ: Της νυχτερινής Πάτρας τα καμώματα…! Ο gay τραγουδιστής, ο ερωτύλος ιδιοκτήτης… και το μαλλιοτράβηγμα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ: Της νυχτερινής Πάτρας τα καμώματα…! Ο gay τραγουδιστής, ο ερωτύλος ιδιοκτήτης… και το μαλλιοτράβηγμα!

Έχει γίνει της κακομοίρας στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας με γνωστό αθηναίο τραγουδιαστή ο οποίος έχει κάνει το Αθήνα – Πάτρα…. Πλατεία Ολγας – Πλατεία Γεωργίου! Ο λόγος; Ο έρωτάς του, όχι όμως για γυναίκα αλλά για άνδρα! Ο τραγουδιστής κάνει την εμφάνισή του συνήθως σε «μπουζουξίδικο», εκεί συναντιέται με το «αμόρε» του, με τον οποίον βγάζει συνεχώς φωτογραφίες! Όλοι φυσικά γνωρίζουν… τι συμβαίνει, έστω και αν το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει «μυστική» την σχέση τους και υποστηρίζει πως είναι… καλοί φίλοι!

Ο ιδιοκτήτης και τα «πιπίνια»
Την ίδια ώρα σε άλλο νυχτερινό κατάστημα ο ιδιοκτήτης του περιμένει πως και πως… να απομακρυνθεί από το γραφείο του η όμορφη ερωτική σύντροφός του για να ανεβάσει… το πιπίνι!

Ολοι όμως στο κατάστημα έχουν πάρει χαμπάρι το σχέδιό του εκτός… από την «γυναίκα» του!

Η οποία εργάζεται, αναγκάζεται να φύγει από το γραφείο νυχτερινή ώρα (στη διάρκεια της λειτουργίας του μαγαζιού) και ο ιδιοκτήτης βρίσκει την ευκαιρία… να δράσει! Προ ημερών (όπως μάθαμε) ανέβηκε στο γραφείο του ένα κορίτσι μόλις 19 ετών το οποίο βγήκε από τον χώρο μετά… από μισή ώρα… αναμαλλιασμένο!

Επεισόδιο μεταξύ γυναικών!

Το τι έγινε προ ημερών σε ένα άλλο νυχτερινό κέντρο δεν περιγράφεται! Δύο εργαζόμενες μαλλιοτραβήχτηκαν στην κυριολεξία αφού η μία συναγωνίζεται την άλλη. Είναι γεγονός πως και οι δύο είναι κούκλες και σίγουρα ο φθόνος… δικαιολογημένος (από μία άποψη)! Εκείνο το βράδυ, λίγο πριν λειτουργήσει το κατάστημα οι δύο όμορφες γυναίκες «αρπάχτηκαν» (για άγνωστο λόγο). Μάλιστα η πιο καινούργια στο πόστο άρχισε να φωνάζει λέγοντας στην «παλιά»: «Αντεμωρήξανθομπεμπέκα που έχεις πάρει όλους τους πελάτες του μαγαζιού κάτω των 30»! Ε, αυτό ήταν. Η πρώτη της επιτέθηκε και έγινε χαμός! Όπως μάθαμε, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν! Φυσικά οι δύο γυναίκες… ούτε που μιλάνε! Ε, πώς να μιλήσουν μετά από αυτό το «ξανθομπεμπέκα»!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories