Έκανε Πρωταπριλιάτικο αστείο – Είπε πως έβαλε βόμβα στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Έκανε Πρωταπριλιάτικο αστείο – Είπε πως έβαλε βόμβα στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Μια πρωτοφανής υπόθεση έλαβε χώρα την Πρωταπριλιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews. Την περασμένη Παρασκευή ένας οδηγός πληρώνοντας τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου είχε τη φαεινή ιδέα να ξεστομίσει στην υπάλληλο και ένα ανόητο… ψέμα: πως έβαλε βόμβα στη Γέφυρα… Το είπε και εξαφανίστηκε με το Ι.Χ. όχημα του. Η σαστισμένη όμως εργαζόμενη ,ορθώς σκεπτόμενη, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για παν ενδεχόμενο. Αν δεν ήταν φάρσα άλλωστε αυτή θα έβρισκε τον μπελά της…

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού του Ρίου που, χωρίς να διακόψουν την κυκλοφορία, με κλιμάκιο πυροτεχνουργών ερεύνησαν διεξοδικά τους χώρους της Γέφυρας. Βόμβα δεν βρέθηκε και εν συνεχεία ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί ο δράστης. Αξιοποιήθηκε κάθε στοιχείο, όπως οπτικό υλικό από κάμερα, από το Α.Τ. Ναυπάκτου και ο οδηγός εντοπίστηκε στον Kατσικά Ιωαννίνων.

Eκεί συνελήφθη χθες από αστυνομικούς των τμημάτων της Ναυπάκτου και του Κατσικά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας.

Σχόλια:

more recommended stories