Άδειες σε μικροπωλητές για να στήσουν πάγκους ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα – Δείτε τα δικαιολογητικά

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Πατρέων πρόκειται να χορηγήσει άδειες για τη συμμετοχή στην υπαίθρια αγορά που διενεργείται με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Ανδρέου έτους 2015, όπως κάθε χρόνο από 28 έως και 30 Νοεμβρίου 2015. Ως χώρος της υπαίθριας αγοράς ορίζεται ο χώρος που ευρίσκεται στη θέση Parking «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΕΝΤΖΩΤΗΣ» σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τα είδη προς πώληση θα είναι θρησκευτικά είδη, παιδικά παιχνίδια, είδη δώρων, ζαχαρώδη προϊόντα, κεριά και λαμπάδες .

Για την χορήγηση της άδειας συμμετοχής, απαιτούνται αίτηση και δικαιολογητικά που μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο στο Πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων, Μαιζώνος 147 (ισόγειο) μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στη 1.00 μ.μ.

Η έκδοση των σχετικών αδειών και η παραλαβή τους από τους συμμετέχοντες θα γίνει είτε αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο άτομο και κατόπιν της κατάθεσης του τέλους που τους αναλογεί.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Πατρέων (Βότση 38) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ.: 2613 610256 και 2613 610336.

Για την χορήγηση της άδειας συμμετοχής στην προαναφερθείσα υπαίθρια αγορά απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

Αίτηση (αποκλειστικά από φυσικό πρόσωπο)
2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής (για τους αλλοδαπούς)
Ταμειακή απόδειξη έτους 2015
5. Φωτοαντίγραφα θεωρημένα των σχετικών αδειών που κατέχουν όπως: α) αδειών λαϊκών αγορών β) αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), γ) αδειών συμμετοχής σε Κυριακάτικες αγορές και δ) Λοιποί έμποροι
6. Βεβαίωση περί εγγραφής στο Αρμόδιο επιμελητήριο οι έμποροι (εφόσον διαθέτουν επαγγελματική στέγη, κατάστημα, βιοτεχνία, πρατήριο κλπ.)
Εγγραφή στο Δημοτολόγιο του Δήμου Πατρέων
Δημοτική Ενημερότητα από το αρμόδιο Τμήμα Ταμείου του Δήμου
Βεβαίωση της αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας από την οποία προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος τηρεί τις προϋποθέσεις της ισχύουσας υγειονομικής νομοθεσίας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων.

Την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο στο πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων, Μαιζώνος 147, (ισόγειο) μέχρι τις 18/11/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 1.00 μ.μ.

Η έκδοση των σχετικών αδειών και η παραλαβή τους από τους συμμετέχοντες θα γίνει είτε αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο άτομο και κατόπιν της κατάθεσης του τέλους που τους αναλογεί.

Επίσης μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Πατρέων – Βότση 38 – καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2613.610256 και 2613.610336.

Σχόλια:

more recommended stories