Την Κυριακή η 9η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών 2018

Την Κυριακή η 9η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών 2018

Την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οργανώνει για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά που θα συνοδεύονται, αρκεί να γνωρίζουν να ποδηλατούν.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00 το μεσημέρι εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας και με τερματισμό την πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από τις 10.00 πμ. της ίδιας ημέρας στο χώρο της εκκίνησης (κτίριο Πρυτανείας). Για όσες και όσους δεν διαθέτουν ποδήλατα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα διαθέσει και έναν μικρό αριθμό ποδηλάτων που έχει προς δανεισμό.

Εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες στην εκκίνηση κατά τη διαδικασία των εγγραφών αλλά και στον τερματισμό!!!

Η ποδηλατική βόλτα υποστηρίζεται από το Δήμο Πατρέων-Εθελοντική ομάδα «Ε», τον Ερυθρό Σταυρό, την Τροχαία Πατρών, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου και από τα ΜΜΕ της περιοχής μας.

Πάρτε λοιπόν το ποδήλατό σας, το καπέλο σας, νεράκι και αρκετή ποδηλατική όρεξη και έτοιμοι για «πεταλιές» από την Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα!

Σχόλια:

more recommended stories