Πήρε το φουσκωτό του, έβαλε την ομπρέλα του και βγήκε μια βαρκάδα στον Πατραϊκό, πιθανότατα για να ψαρέψει, αλλά και να απολαύσει την θάλασσα.

Ο λόγος για τον κύριο των φωτογραφιών που έκανε μία εμφάνιση στην Πλαζ, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων που έτυχε να είναι μπροστά στο όλο σκηνικό.

Ο κύριος με την φουσκωτή βάρκα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα, φάνηκε να απολαμβάνει την βόλτα του στην θάλασσα και το ψάρεμα του, ενώ αποτέλεσε σίγουρα την ατραξιόν. 

Μπορεί να μην είχε σκάφος με τέντα όμως με την ομπρέλα θαλάσσης που έβαλε προστατεύτηκε από τον ήλιο αλλά και από την σκόνη που είχε πνίξει την ατμόσφαιρα. Με λίγα λόγια ήξερε τι έκανε.

Το σκηνικό πάντως μοιάζει λίγο αστείο, όμως σίγουρα αυτό θα είναι αδιάφορο για τον κύριο που έκανε την δουλειά του. Ένα σκηνικό που ασφαλώς δεν θα άφηνε με τίποτα να του φύγει από τον φωτογραφικό του φακό ο Σπύρος Χρονόπουλος. Και έτσι έγινε…

Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics) Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics) Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics) Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics) Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics) Πλαζ Πάτρας: Καθένας με την τρέλα του και αυτός με την ομπρέλα του (pics)
patrasevents.gr