Ακυρώθηκε η συναυλία των Rotting Christ (Σάπιος Χριστός), η οποία θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην “Αίγλη”.

Ο Δήμος Πατρέων σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στην διοργανώτρια εταιρεία ότι τελικά δεν θα μπορέσει να διαθέσει τον χώρο λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Ωστόσο, σε σχετική της ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία αναφέρει ότι διαθέτει πληροφορίες ότι ουσιαστικά ο Δήμος εξαναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του, αφού αρχικά είχε παραχωρήσει την αίθουσα, μετά από παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών και άλλων εκκλησιαστικών οργανώσεων όπου ζήτησαν να μην δοθεί η άδεια για τη συναυλία των metal βετεράνων, γιατί το όνομα τους είναι αντίχριστο και προσβάλλουν τα θεία.

Σύμφωνα, πάλι με πληροφορίες, οι ενάντιοι στην συναυλία επισκέφθηκαν και σημείο που γινόταν προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, να πάρουν τα στοιχεία των υπεύθυνων του χώρου και να ενημερώσουν ότι θα κάνει αναφορά σε Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας GG Events:

«Αγαπητοί φιλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου.Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται.
Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού.
Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα.
Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….!
Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS.»

Το ακόμη πιο Σαουδαραβικό στοιχείο στην συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι την ακύρωση (ή έστω, την δημιουργία προβλημάτων) της συναυλίας την είχε προαναγγείλει από χτες η σελίδα των γνωστών ηγετώντου χριστιανοταλιμπανισμού της χώρας που πρόσκεινται στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου. Με δημοσίευση της, η σελίδα καλεί από χτες σε τζιχαντιστική πανστρατιά για να ακυρωθεί το live των Rotting Christ (σε λίγο θα ανακαλύψουν και τους Black Sabbath).

Φυσικά με προβλέψιμη φρασεολογία:

«Πουθενά παγκοσμίως δεν υπάρχει εξύβριση άλλης θρησκείας, πλήν τής Ορθοδοξίας Μας!

Άς μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί η χώρα μας πάει κατά διαβόλου!»

patrasevents