ΟΑΕΔ | Κοινωνικός τουρισμός 2016: Δωρεάν διακοπές μέχρι 10 ημέρες

ΟΑΕΔ | Κοινωνικός τουρισμός 2016: Δωρεάν διακοπές μέχρι 10 ημέρες

Τις επόμενες ημέρες ανοίγουνοι οι αιτήσεις για την επιταγή του Κοινωνικού Τουρισμούστον ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα παρέχει στους δικαιούχους από 5 έως 10 ημέρες επιδοτούμενων διακοπών. Η καταβολή των αιτήσεων ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου του 2017. Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων είναι από 1 έως 5 ημέρες, προσαυξάνονται όμως κατά 5 επιπλέον διανυχτερεύσεις για τους ωφελούμενους που θα επιλέξουν τουριστικά καταλύματα σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο ή Κω.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων προς τον ΟΑΕΔ θα γίνουν συμφωνα με πληροφοριες του cnn.gr αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ.

Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού που είναι μοναδικός για κάθε δικαιούχο. Ο κωδικός δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού και αποτυπώνεται με τα στοιχεία των δικαιούχων.

Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής προσδιορίζεται στη δημόσια πρόσκληση και είναι ανάλογο με την περιοχή, τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

Σχόλια:

more recommended stories