Καθηγητές οι δύο νεκροί της Πατρών Πύργου – Η πρώτη τραγωδία του νέου έτους

Η πρώτη τραγωδία της Πατρών Πύργου για το νέο έτος δυστυχώς είναι γεγονός.

Οι δύο άνδρες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο αμάξι που στον δρόμο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, έχασε τον έλεγχο στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες εκπαιδευτικοί. 

Καθηγητές που πήγαιναν σε καθημερινή βάση στην Ηλεία για να διδάξουν σε σχολείο της περιοχής. Εκπαιδευτικοί εξάλλου είναι ο τρίτος άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο μοιραίο αμάξι οι οποίοι και τραυματίστηκαν. Πιο συγκεκριμένα νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος Δημήτρης Βασιλακόπουλος Καθηγητής Φυσικής και ο συνοδηγός του επίσης καθηγητής Νικόλαος Ρόδης, Μαθηματικός

Τραυματίες είναι οι συνεπιβάτες τους, η Χριστίνα Γκουρνέλου και ο Αναστάσιος Μπούσσιας που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και μάλλον έχουν γλιτώσει τα χειρότερα. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι τέσσερις έγινε σμπαράλια από το τροχαίο. Οι εκπαιδευτικοί υπηρετούσαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και επέστρεφαν από την εργασία τους στην Πάτρα. 

Το τροχαίο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα από την αστυνομία, έγινε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες να τις σπάσει και να καταλήξει σε παράδρομο της εθνικής οδού.

patrasevents

Σχόλια:

more recommended stories