Δυτική Ελλάδα: Μπλόκα παντού – Ίδιο σκηνικό και σήμερα σε Πατρών – Πύργου – Πατρών – Κορίνθου και Αντιρρίου – Ιωαννίνων(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 22.07

Άνοιξαν και τα τελευταία μπλόκα της Πατρών-Κορίνθου και της Αντιρρίου –Ιωαννίνων, με τους αγρότες να επιστρέφουν στους αποκλεισμούς, το Σάββατο.

Νεότερη Ενημέρωση 21.20

Παραδόθηκε μετά από ένα τρίωρο στην κυκλοφορία η Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαίας, που έκλεισε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ στις 10 πρόκειται να ανοίξει και η Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου που έκλεισε στις 7 το απόγευμα.

Την ίδια ώρα θα ανοίξει και το μπλόκο της Εθνικής Αντιρρίου – Ιωαννίνων, που από σήμερα διαρκεί 5 ώρες, αφού οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας κλιμάκωσαν την στάση τους.

Αρχική Ενημέρωση 07.10

Σκηνικό μπλόκων θα επικρατήσει και σήμερα στη Δυτική Ελλάδα με την Πατρών – Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς, την Πατρών Αθηνών σε Αίγιο και Κόρινθο και την Αντιρρίου – Ιωαννίνων στη θέση Κεφαλόβρυσο να αποτελούν εν πρώτοις τα σημεία αναφοράς. Επιπροθέτως, σκληραίνουν τη στάση τους και οι αγρότες στην 111 ( Πατρών Τριπόλεως).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συντονιστικών επιτροπών οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας θα κλείσουν την Πατρών – Πύργου στο  ύψος των φαναριών της κάτω Αχαγιάς από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα, ενώ στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό στο ύψος του κεφαλόβρυσου από τις  5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Σε ανάλογες κινήσεις θα προχωρήσουν το απόγευμα και οι αγρότες στην 111 αποκλείοντας την Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος του Σταροχωρίου, ενώ σύμφωνα με τους αγρότες της Αιγιάλειας από σήμερα ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής επιφυλάσσει εκπλήξεις στην κυβέρνηση. Κλείνουν δε την Πατρών-Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories