Δυτική Ελλάδα:Κατέληξε ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν επί ώρες στο χιόνι – Έφυγε την ώρα που μεταφερόταν στο Κέντρο Υγείας μετά τον εντοπισμό του!

19.42  Ο 76χρονος , που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε και στο παρελθόν αναζητηθεί από τους οικείους του που ενημέρωσαν τις Αρχές, έφυγε νωρίς το πρωί από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια όπως όλα δείχνουν , έχασε τον προορισμό του, παραμένοντας για ώρες στο χιόνι. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο ηλικιωμένος κατέληξε κατά τη  μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας με το ασθενοφόρο μετά τον εντοπισμό του. Τα αίτια του θανάτου ερευνωνται αν και εκτιμάται ότι δεν άντεξε τις συνθήκες υποθερμίας.

17.24 Εντοπίστηκε πριν λίγο στην επιχείρηση εντοπισμού ηλικιωμένου που αγνοείτο στα Πιτσιναίικα Ναυπακτίας. Ο 76χρόνος μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

16.40 Ωρες αγωνίας στη Ναύπακτο για ηλικιωμένο που αγνοείται εδώ και ώρες.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλικη για τουλάχιστον 2 ώρες, για τον εντοπισμό του άνδρα στα Πιτσιναίικα Ναυπακτίας, συμμετέχουν Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου, της 6ης ΕΜΑΚ, της αστυνομίας αλλά και εθελοντές.

Η αγωνία κορυφώνεται όσο περνά η ώρα και φεύγει το φως της ημέρας.

Σχόλια:

more recommended stories