Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών κατέφτασε εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου, το κορμί των Μαχητών του Survivor, η Ειρήνη Κολιδά.

Η κοπέλα που συγκίνησε με την αναγκαστική αποχώρησή της το πανελλήνιο, έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αμέσως μετά την άφιξή της στην χώρα μας, ερχόμενη από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη Κολιδά που, ως γνωστόν, έσπασε δύο πλευρά στο τροχαίο που είχε το βανάκι της ομάδας της και αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι, ήρθε στην Πάτρα, με ειδικό ασθενοφόρο της παραγωγής του Survivor, κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών θα ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που της συνέστησαν οι γιατροί, προκειμένου να αναρρώσει από τους πόνους που νιώθει σε όλο της το σώμα και να γίνει γρήγορα καλά.

Βασική αιτία της άφιξης της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών είναι η ύπαρξη του ειδικού ορθοπεδικού γιατρού, Σπύρου Μπιρμπίλα, που είναι ειδικευμένος στο ράγισμα της ραχοκοκαλιάς και των πλευρών και θεωρείται αυθεντία σε τέτοιου είδους θεραπείες.

Η όμορφη Ειρήνη, που ήταν από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες στο Survivor, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα, τις νίκες και την ομορφιά της, θα αποφύγει όπως φαίνεται το νυστέρι.

Χρειάζεται όμως να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που εφαρμόζει ο Σπύρος Μπιρμπίλας ο οποίος συνδυάζοντας την ομοιοπαθητική με την ορθοπεδική, έχει ανακαλύψει μία νέα σύγχρονη μέθοδο που θα της δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο επόμενο Survivor.

Η μαχήτρια του Survivor, μπορεί να ήρθε κάτω από απόλυτες μυστικές συνθήκες για να γλιτώσει από τον πανζουρλισμό των θαυμαστών της, όμως έτρεξαν να την υποδεχθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, σημαντικές πολιτικές και πνευματικές προσωπικότητες της Πάτρας για να της ευχηθούν καλή ανάρρωση.

Η ίδια, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όταν είδε τα ράντζα και τις συνθήκες που υπάρχουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ζήτησε εκλιπαρώντας να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, πιστεύοντας ότι εκεί θα είναι καλύτερα τα πράγματα γι’ αυτήν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που έσπευσαν να την υποδεχθούν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, την απέτρεψαν, τονίζοντάς της “ότι εδώ είναι το πραγματικό Survivor Ειρήνη μας! Να επιβιώσεις στο σύστημα δημόσιας υγείας και στα ελληνικά νοσοκομεία”.

patrasevents