ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ – ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ SUPERMARKET ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Γιατρός εναντίον πελάτη σε ταμείο!

SUPERMARKET ΠΑΤΡΑΣ: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ – ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: Γιατρός εναντίον πελάτη σε ταμείο! Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονες παρατηρήσεις του «νταή» στην υπάλληλο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες γνωστού supermarketτης Πάτρας βλέποντας γνωστό γιατρό της πόλης να «αρπάζεται» στην κυριολεξία με άλλον πελάτη του καταστήματος μπροστά στην έκπληκτη ταμία! Η οποία είχε δεχθεί την απρόκλητη λεκτική επίθεση του δεύτερου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πελάτης έκανε αυστηρότατη παρατήρηση στην ταμία η οποία χτυπούσε τα είδη στην ταμειακή μηχανή, ταυτόχρονα δε τοποθετούσε και κάποια πράγματα σε σακούλες! Ήτανφυσιολογικότατο να καθυστερεί, αυτό όμως… δεν άρεσε στον πελάτη! Της επιτέθηκε και μάλιστα άρχισε να φωνάζει και κατά των ιδιοκτητών του καταστήματος που δεν προσλαμβάνουν κόσμο!

Μόλις ο γιατρός αντελήφθη τι συνέβη… τα πήρε στο κρανίο! «Δεν ντρέπεσαι που μιλάς έτσι σε μία εργαζόμενη που βγάζει μεροκάματο» του είπε αρχικά, όμως ο πελάτης… δεν κάθισε με κλειστό το στόμα! Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα, ενώ ο γιατρός (ψηλός και γεροδεμένος) φάνηκε πως δεν «χαμπάριαζε»! Πλησίασε τον πελάτη και τον κάλεσε να τα «πουν»…. έξω από το κατάστημα! Λίγο έλειψε δεν να τον πιάσει και από τον λαιμό!

Ο «νταής» (αρχικά) πελάτης… έκανε πίσω, ίσως κατάλαβε πως … δεν θα τα έβγαζε πέρα με τον γιατρό, ωστόσο ο διαπληκτισμός των δύο ανδρών ήταν αρκετός για να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στο κατάστημα!

Κάποια παιδιά κοντά στα ταμεία έκλαιγαν από τον φόβο τους, ενώ ορισμένοι πελάτες άφησαν κάτω τα καλάθια τους και περίμεναν μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Άλλοι πάλι προτίμησαν να αποχωρήσουν και επέστρεψαν μετά από λίγα λεπτά για τα ψώνια τους! Όσο για την ταμία; Δεν ήξερε τι να κάνει! Ούτε λέξη δεν είχε βγάλει και δεν πίστευε στα μάτια της και τα αυτιά της, όντα πρωταγωνίστρια σε αυτό το σκηνικό!

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν! Ο γιατρός αν και ήταν «αναψοκοκκινισμένος», προτίμησε να δώσει τόπο στην οργή! Όσο για τον πελάτη που τα έβαλε με την ταμία; Έβαλε… την ουρά κάτω από τα σκέλια και αποχώρησε! Κάποιοι από τους άλλους πελάτες αναγνώρισαν τον γιατρό και από στόμα σε στόμα μαθεύτηκε το όνομά του. Οι περισσότεροι πάντως του έδιναν συγχαρητήρια, αφού η ταμίας όντως… δεν είχε την παραμικρή ευθύνη για ότι συνέβη!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories