Patras Events: Παναγιώτης Μάργαρης και Ελένη Πέτα live στην Πάτρα – Τιμή εισιτηρίου

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Το θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει στην κεντρική του σκηνή μια σημαντική μουσική συνάντηση του σπουδαίου δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη και της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ελένης Πέτα, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 9:30 το βράδυ

Πέντε χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο κοινό τους άλμπουμ “DUENDE”, o Παναγιώτης Μάργαρης συναντά ξανά την Ελένη Πέτα επί σκηνής, σε ένα ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή το οποίο πλημμυρίζει από τις αισθήσεις και τα μοναδικά ηχοχρώματα του Παναγιώτη, τα οποία ενώνονται μαγικά με την εσωτερικότητα, το πάθος και το δυναμισμό της φωνής της Ελένης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη, που κατάγεται από την πόλη μας, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, συνθέσεις του, καθώς και διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια ξένων ρόκ συγκροτημάτων τα οποία συμπεριέλαβε στην προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά “Rock Of My Soul”.

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την σημαντική προσωπική δισκογραφία της Ελένης Πέτα («Αυτό που ξέρω», «Λόγια της σιωπής», «Να μείνεις εδώ» κ.α), καθώς ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια κλασικών Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Η παράσταση “Με τη μαγεία της κιθάρας” για μια μέρα μόνο στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 9:30 το βράδυ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ.

Γενική είσοδος: 12 €
Εισιτήρια προπωλούνται από το ταμείο του θεάτρου Λιθογραφείον και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του viva.gr, στα καταστήματα PUBLIC και SEVEN SPOTS και στο τηλέφωνο 11876

Σχόλια:

more recommended stories