Ο Νίκος Νικολόπουλος για το θέμα των ΜΚΟ

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει:

“ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

Το «ευαίσθητο» θέμα των «φιλάνθρωπων» ΜΚΟ, τώρα μόλις άνοιξε στην πραγματική του διάσταση… Παγκοσμίως έγινε γνωστό ότι η έδρα της εγκληματικής οργάνωσης των διακινητών παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα βρίσκεται στο Βερολίνο και ότι οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, κατασκοπεία και άλλα σοβαρά εγκλήματα είναι Γερμανοί.

Διαβαζουμε στο διεθνή τύπο πως στη Γερμανία γίνονται σοβαρές καταγγελίες για δεκάδες γερμανικές ΜΚΟ που για χρόνια ασκούν «εξουσία» στη Λέσβο και ήλεγχαν με τα πιο σύγχρονα μέσα και με μαφιόζικο τρόπο την παράνομη μετανάστευση από την Τουρκία!

Με τις Γερμανικές δήθεν φιλάνθρωπες ΜΚΟ διαπλέκονται και παράγοντες της γερμανικής πολιτικής τάξης και ακόμη ότι και αυτος ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα έχει παρέμβει παλιότερα αυτοβούλως στο Λιμενικό της Λέσβου με «νουθεσίες» και απειλές για να προστατέψει μια συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Αρκεί η φιλογερμανικη κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ελληνική δικαιοσύνη να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της Μερκελ και τα κουκουλώσουν άρον – άρον!

Και το χειρότερο:

Για το «πιλοτικό σχέδιο», στο πλαίσιο του οποίου θα δημιουργηθεί ΜΟΝΙΜΟΣ καταυλισμός στη Λέσβο, μίλησε χθες πρώτη η κα Μέρκελ. Λες και η Λέσβος ανήκει στη γερμανική επικράτεια, με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, σε ρόλο κομπάρσου και την ελληνική κυβέρνηση για μια ακόμα φορά εκτεθειμένη.”

Σχόλια:

more recommended stories