Nα σηκώσουν τα χέρια – Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)

Το Κατοκράτα είναι μία ομάδα φίλων που αγαπάνε τη θάλασσα και τα κρύα μπάνια. Δημιουργήθηκε το 2007 στη Παναγοπούλα, στην εξέδρα του Καταμαράν και από τότε παραμένει δραστήριο στις θάλασσες της Αχαΐας, όλους τους μήνες του χρόνου.

Τα μέλη της ενεργά και παθιασμένα με τη θάλασσα, συνεχίζουν να κάνουν τα μπάνια τους και εμάς μας κάνουν να ζηλεύουμε, λίγο περισσότερο που δεν έχουμε το ψυχικό σθένος να κολυμπήσουμε το φθινόπωρο.

Ο Φίλιππος, η Δήμητρα και οι υπόλοιποι, όπως διαβάζουμε και στο blog τους, δίνουν ραντεβού πότε στην Αγ. Σοφίας, πότε κάπου αλλού, για μπάνιο στις Δάφνες ή σε κάποια άλλη θάλασσα της Πάτρας.

Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)

Η χειμερινή κολύμβηση σε φυσιολογικές ώρες και υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες (όπου φυσιολογικές, βλέπε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες δεν περιλαμβάνουν κεραυνούς) συνίσταται ανεπιφύλακτα, από γιατρούς, εναλλακτικούς θεραπευτές, αλλά και όλους όσους την δοκίμασαν έστω μία φορά.

Όπως επισημαίνουν άλλωστε οι χειμερινοί κολυμβητές, είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία η κολύμβηση τον χειμώνα. Ανανεώνεσαι, χαλαρώνεις και ηρεμείς…

Τι λέτε για μια βουτιά;

Winter swimming 4.11.15

Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)Nα σηκώσουν τα χέρια - Όσοι κολυμπούν Νοέμβρη μήνα στη Πάτρα! (φωτο+video)
patrasevents
Σχόλια:

more recommended stories