ΠΑΤΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού έληξε πριν καν ξεκινήσει!

Πάτρα: Απίστευτο: Έληξαν άρον άρον την τελετή έναρξης λόγω βροχής- Δεν είχαν μεριμνήσει για στέγαστρα και οι καλλιτέχνες δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν! ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ: Η τελετήέναρξης του Πατρινού καρναβαλιού έληξε πριν καν ξεκινήσει, καθώς ο δήμος δεν είχε μεριμνήσει για στέγαστρα και οι καλλιτέχνες δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν. Ήταν η πιο σύντομη τελετή λήξης καρναβαλιού στην ιστορία των τελευταίων χρόνων.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Είμαστε οι καλύτεροι είπε ο δήμαρχος πατρέων κηρύσσοντας την έναρξη του Πατρινού καρναβαλιού.

Ξεκίνησε υπό βροχή η τελετή έναρξη του πατρινού καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.Στην πλατεία Γεωργίου, ο σκηνικός χώρος της τελετής έναρξηςπεριλαμβάνει δυο σκηνές, οι οποίες θα ενώνονται με μια πασαρέλα – διάδρομο. Με την άφιξή τους στην πλατεία ο Tελάλης και οι Bloco Swingueira θα ανέβουν στη σκηνή και θα απλωθούν στην πασαρέλα, καλωσορίζοντας τον κόσμο.

Στην τελετή θα συμμετάσχουν η Νίνα Λοτσάρη, η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, ο Τάσος Μαραγκός, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων, η Ορχήστρα Πνευστών «Ο Πατρεύς», μέλη πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού όλοι τους με καταγωγή από την Πάτρα κάνοντας δυναμική την παρουσία του πατρινού καλλιτεχνικού δυναμικού.

Οικοδέσποινα της τελετής θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, η οποία θα καλωσορίσει τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκο Χρυσοβιτσάνο και στη συνέχεια τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2019.

«Χείμαρρος» πυροτεχνημάτων θα ντύσουν τον ουρανό, ενώ η πρώτη καρναβαλική νύχτα θα ολοκληρωθεί με πάρτι και χορούς, αλλά και διασκέδαση σε πεζόδρομους και πλατείες.

tempo24.news

Σχόλια:

more recommended stories