KINETIC PETROL & GAS ΑΕ: Η σύγχρονη εταιρεία εμπορίας υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα

KINETIC PETROL & GAS ΑΕ: Η σύγχρονη εταιρεία εμπορίας υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα

H KINETIC PETROL & GAS Α.Ε. είναι μία σύγχρονη εταιρεία εμπορίας υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα. Ανήκει σε έναν όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια την τελευταία δεκαετία, με αντίστοιχο αντικείμενο στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στα Σκόπια, στην Γεωργία και στην Κύπρο.  Συγκεκριμένα, ο όμιλος αποτελείται από τις εξής εταιρείες:

  • Kinetic Petrol Albania Ltd με έδρα την Αλβανία και αποθήκες καυσίμων χωρητικότητας 20.000 τόνων για πετρελαϊκά προϊόντα. 
  • Kinetic Petrol SHPK με έδρα το Κόσσοβο. Εταιρεία που έχει στην κατοχή της όλες τις άδειες εμπορίας καυσίμων για όλα τα προϊόντα . 
  • Kinetic Τrading LLC με έδρα την Γεωργία. Εταιρεία εμπορίας πετρελαίων στο free zone της Τιφλίδας.
  • Kinetico Petrol & Supplies LTD με έδρα την Κύπρο. Holding εταιρεία . 
  • Kinesis Maritime CO ναυτιλιακή εταιρία, η οποία εξειδικεύεται σε πλοία για μεταφορά και διάθεση πετρελαιοειδών προϊόντων, πιστοποιημένη από την Bureau Veritas.

Στόχος του Ομίλου είναι η διαρκής παρουσία του δίπλα στον σύγχρονο καταναλωτή ώστε να καλύψει αποτελεσματικά όλες του τις ανάγκες με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον. Στρατηγική μας είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, αλλά και των συνεργατών της, χαρακτηρίζεται από την απαρέγκλιτη τήρηση των Γενικών Επιχειρησιακών Αρχών και του κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας,  που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην εφαρμογή της αρχής της αειφόρου ανάπτυξης, στην ανάπτυξη ενός πλαισίου για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και στην ανάπτυξη και υλοποίηση ενός διαρκούς προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα αφουγκράζεται τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή χύμα υγροποιημένου αεριού μέσω των Ελληνικών διυλιστηρίων και οίκων του εξωτερικού, καθώς και στις υπηρεσίες εμφιάλωσης που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , του δήμου Μεσολογγίου. 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ: 

  • ΥΓΡΑΕΡΙΑ (LPG, Προπάνιο, Βουτάνιο)

Ο Όμιλος Kinetic απευθύνεται στον ευρύτερο εμπορικό και βιομηχανικό τομέα, εντός αλλά και εκτός της ελληνικής επικράτειας, προσφέροντας άρτια άρτιες υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας. Με τον όρο βιομηχανικά καύσιμα αναφερόμαστε στα LPG, Πετρέλαιο θέρμανσης, Μαζούτ και Προπάνιο.

 Η τεχνικά άριστη υποδομή της Kinetic σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και δίκτυα διανομής, η στρατηγική της παρουσία σε όλη τη χώρα και η υποστήριξη από ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Μεσογείου, εξασφαλίζει την έγκαιρη ανταπόκριση στις εφοδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Aποτελεί την πρώτη επιλογή των εμπορικών και βιομηχανικών πελατών όταν πρόκειται για τις ανάγκες τους σε υγρά καύσιμα, αλλά και την οικιακή κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μέσω της χονδρικής τροφοδοσίας δικτύου έμπιστων εμπόρων πετρελαίου θέρμανσης με ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο. Με συνέπεια, αξιοπιστία και ευκολία είναι πάντα κοντά τους, κατανοώντας την ανάγκη τους για απρόσκοπτη παραγωγική λειτουργία, εμπορική αποδοτικότητα και οικονομία. Το υγραέριο (προπάνιο-LPG) καλύπτει ιδανικά και οικονομικά όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός νοικοκυριού (ψύξη, θέρμανση, μαγείρεμα, ζεστό νερό κλπ.). Επίσης, εκτός από τα οικολογικά οφέλη (σε σύγκριση με το Diesel), η συντήρηση της εγκατάστασης είναι πολύ πιο οικονομική.

  • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (LPG, DIESEL, UNLEADED) 
  • ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήματα πώλησης, διανομής και μεταφοράς υγρών καυσίμων στην Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία πετρελαϊκών προϊόντων, έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για την αύξηση των πωλήσεων για όλους τους αντισυμβαλλομένους. Ο όμιλός μας μέσω της Kinetic Petrol and Gas Α.Ε. διεκπεραιώνει τις χερσαίες μεταφορές με βυτία εγγυώμενη την λειτουργική αποδοτικότητα, ευελιξία και ταχύτητα των σημείων φόρτωσης από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μεσολόγγι, αλλά και από τα πολλαπλά σημεία φόρτωσης μέσω συνεργατών της εταιρείας εντός και εκτός επικράτειας. Η ποσοτική και ποιοτική διασφάλιση των παραδιδόμενων προϊόντων και η ασφάλεια εκφόρτωσης μέσω ειδικών κανονισμών και ελέγχων, είναι μερικά από τα σημεία υπεροχής της εταιρείας του Ομίλου Kinetic, που την κάνουν να ξεχωρίζει. 

Περισσότερα στο https://kineticpetrolgas.com

Σχόλια:

more recommended stories