8o PICK PATRAS: Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα!

8o PICK PATRAS: Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα!

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο σόου στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας: 55 συμμετοχές αθλητών, συναυλία Ηλία Βρεττού, Arrepiado, frenzy team, EKO PICK GIRLS και άλλα πολλά έχει το μενού του μοναδικού Σαββατοκύριακου που έρχεται στην Πάτρα.

Χτες δόθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριo της Αχαΐας η κεντρική συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του μεγάλου αθλητικού event, παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας, της οργάνωσης, τοπικών φορέων, δημοσιογράφων αλλά και πρωταγωνιστών όπως ο πολύ αγαπητός Ρικάρντο από τους Arrepiado. Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Συμμετέχουμε σε μια διαδικασία, η οποία έχει έντονο το χαρακτήρα της εξωστρέφειας, που χρειάζεται η περιοχή μας. Η ιδέα ξεκίνησε από λίγους και αγκαλιάστηκε από πολλούς. Το έχουμε στο αίμα μας σαν Πατρινοί τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δωρεάν οι συμπολίτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Μεγάλη εισροή επισκεπτών και τόνωση της τοπικής αγοράς γίνεται μέσω του P.I.C.K.. Η επιτυχία του γεγονότος είναι ότι έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες».

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας (φωτ. στο κέντρο δίπλα στον αντιπεριφερειάρχη) μίλησε για λογαριασμό τόσο της χορηγού εταιρείας ΛΟΥΞ στην οποία είναι αντιπρόεδρος και marketing director όσο και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας: «Οφείλουμε σαν εταιρία να βοηθάμε και να στηρίζουμε γεγονότα που βγάζουν κάτι θετικό προς τα έξω και αναδεικνύουν την πόλη και την περιοχή. Είναι ένα event ελεύθερο στον κόσμο και για να γίνει αυτό, μεγάλο ρόλο, ίσως τον μεγαλύτερο, έχουν οι χορηγοί. Να ξαναδώσουμε την αξία που χρειάζεται στους χορηγούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η ασφάλεια είναι υψηλού επιπέδου και βοηθάει σε αυτό και η μεγάλη εμπειρία του ΑΟΠ. Φέτος με τη συμμετοχή του αλυτάρχη Alessandro Ferrari η διοργάνωση ανεβαίνει επίπεδο».

Το 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA θα καλυφτεί τηλεοπτικά από το περιφερειακό κανάλι IONIAN και το «βάρος» της μετάδοσης έχει επωμιστεί ο Σπύρος Καμπιώτης που είναι πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ΙΟΝΙΑΝ. Ο Σπύρος Καμπιώτης γνωστοποίησε πως το P.I.C.K. θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από περιφερειακά κανάλια σε συνεργασία με το ΙΟΝΙΑΝ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε όλα τα σπίτια, ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Ειδικότερα: Αττική: «Action24» [nova], Πελοπόννησος – Ν. Στερεά – Ν. Ιόνιο: «ionian tv», Κέρκυρα – Θεσπρωτία και Ήπειρο: «ITV», Κρήτη: Κρήτη tv [OTE TV], K. Μακεδονία – Θεσσαλονίκη: «EuropeOne», Α. Μακεδονία – Θράκη: «ena channel», Θεσσαλία: «Astra TV» Κεντρική Ελλάδα & Αθήνα: «Star Κεντρικής Ελλάδας» [OTE TV], Ν. Αιγαίο: Aigaio TV [OTE TV], Κυκλάδες: Syros TV

Ο τεχνικός εξοπλισμός για την μετάδοση της εικόνας είναι τελευταίας τεχνολογίας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες τηλεοπτικές μεταδόσεις. Στην Πλατεία Γεωργίου θα στηθεί υπερσύγχρονο βαν ειδικά διαμορφωμένο για να βγει εις πέρας η μεγάλη παραγωγή. Η εικόνα θα φτάσει και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη υπάρχει συνεργασία με το NEW GREEK TV στην Αμερική.



Γυαλίζει το μάτι του Ρικάρντο, ο αγαπητός ακροβάτης των Arrepiado αναμένεται και φέτος να μαγέψει το κοινό με τα τρελά εγχειρήματά του.

Ο Loris Rosati θα συναρπάσει το κοινό με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με το τρίκυκλο όχημα πιστό αντίγραφο του κεραυνού Μακουίν. Η ομάδα ακροβατικών Arrepiado που πάντα δίνουν το παρών τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο ραντεβού, η frenzy drift team των Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλου. Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οι φίλοι της Harley Πάτρας, ενώ όπως και πέρυσι θα έχουμε δυναμική παρουσία των supercars από το ομώνυμο club. Baby Κart με τους λιλιπούτιους οδηγούς, Λουξ Cola Action Park για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, ενώ την παράσταση θα κλέψουν τα εκρηκτικά ΕΚΟ PICK GIRLS. Σημαντική και ιδιαιτέρως τιμητική είναι η παρουσία στους αγώνες του διεθνούς φήμης αλυτάρχη Alessandro Ferrari.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 μ.μ. στο κάτω μέρος της Πλ. Γεωργίου ο Ηλίας Βρεττός θα ξεσηκώσει το κοινό με τις μουσικές επιτυχίες του.

Σχόλια:

more recommended stories