Συννεφιασμένη Κυριακή, όμως όταν ο ήλιος δύει στον ουρανό της Πάτρας, τότε μπορεί με το βασίλεμά του να νικήσει ακόμα και τα σύννεφα.

Ο Ηλίας Ποταμίτης και ο Ανδρέας Γ. Μίντζας βρέθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας και μπόρεσαν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό τους φακό, την στιγμή που το ηλιοβασίλεμα καταφέρνει να απλώσει το χρώμα του στον συννεφιασμένο ουρανό και να δώσει κάτι από την λάμψη του, στο όλο τοπίο.

Το καράβι που πλέει πάνω στην εξίσου γκρίζα θάλασσα, έρχεται για να συμπληρώσει το όλο σκηνικό, δίνοντας στο όλο πλάνο την εικόνα ενός κάδρου που σίγουρα θα ζήλευε ακόμα και ένας ζωγράφος. Η μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο…

Ηλίας Ποταμίτης (Air-Sky) – Ανδρέας Γ. Μίντζας (Mintzas view).

Mintzas view

Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics)

Air-Sky

Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics) Συννεφιασμένη Κυριακή στην Πάτρα με φόντο ένα "χρυσό" ηλιοβασίλεμα (pics)
Πηγή: patrasevents.gr