Φοιτητές Πάτρας: H 19χρονη κόρη της Τάμτα ζει και σπουδάζει στην Πάτρα

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Φοιτητές Πάτρας: H 19χρονη κόρη της Τάμτα ζει και σπουδάζει στην Πάτρα

Η όμορφη, ταλαντούχα, στυλάτη και sexy Τάμτα, με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει όπως ξέρετε μια κόρη, την οποία και έφερε στον κόσμο σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η Άννυ όμως έχει πια μεγαλώσει. Για την ακρίβεια είναι 19 χρονών και ζει στην Πάτρα, όπου σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τις απαθανάτισε στη Γλυφάδα και όπως βλέπετε και εσείς στα ενσταντανέ που ακολουθούν, η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική:

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle, είχε δηλώσει: «Είμαι συγκινημένη που έχει ανοίξει τα φτερά της, που αναλαμβάνει πια τις ευθύνες της. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει μαμά που να μην αγχώνεται για το παιδί της, όσων χρόνων κι αν είναι. Όταν, ας πούμε, μου τηλεφώνησε ενθουσιασμένη επειδή πήρε δίπλωμα οδήγησης, χάρηκα, αλλά αμέσως σκέφτηκα πως η στιγμή που θα πάρει δικό της αυτοκίνηση θα μου προκαλέσει τεράστιο άγχος!».

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Ποτέ δεν το χάσαμε αυτό. Ακόμα και στην εφηβεία, που είναι η ηλικία της επανάστασης, μπορεί να τσακωνόμασταν, μπορεί να μην της άρεσαν οι συμβουλές που της έδινα, αλλά καταλάβαινα πάντα πως η γνώμη μου ήταν πάρα πολύ σημαντική για εκείνη. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν τη βολεύει να τα ακούει, πάντα ζητάει να της πω τη γνώμη μου, γιατί θέλει να επιβεβαιώσει πως διαφωνώ».

peoplegreece.com

Σχόλια:

more recommended stories