Μπορεί να χειμώνιασε όμως οι “ματάκηδες”κυκλοφορούν τις νύχτες και ψάχνουν να βρουν ζευγάρια που δεν έχουν κάπου να… φωλιάσουν τον ερωτά τους και επιμένουν «ύπαιθρο».

Ο χειμώνας, έτσι και αλλιώς, είναι για τους “ματάκηδες” η καλύτερη τους εποχή, καθώς τα μέρη που συχνάζουν «ζευγαράκια» νόμιμα ή παράνομα, ερημώνουν για τα καλά και από νωρίς.

Οπότε δεν χρειάζεται να ξημεροβραδιάζονται για να κάνουν την δουλειά τους. Ειδικότερα στην Πλαζ, στο κλασικό μέρος της Πάτρας όπου συχνάζουν ζευγαράκια τις νύχτες του χειμώνα, απολαμβάνοντας τον έρωτα τους μέσα στο αμάξια, οι “ματάκηδες” δίνουν και παίρνουν από νωρίς το βράδυ, καθώς η παραλία δεν έχει κόσμο.

Τρία classic μέρη της Πάτρας που κυκλοφορούν «ματάκηδες» τις νύχτες του χειμώνα

Σύμφωνα με ανθρώπους που έτυχε να πάνε στην Πλαζ αυτές τις νύχτες,έχουν δει ύποπτες φιγούρες και σκιές να κάνουν βόλτες στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα ζευγαράκια να φύγουν άπραγα από εκεί, μη μπορώντας να απολαύσουν τον έρωτα τους.

Πάντως, δύο ακόμα μέρη στην Πάτρα που συχνάζουν ματάκηδες είναι το Δασσύλιο και το παρκινγκ Καλλεντζιώτη στην Ακτή Δυμαίων. Γιατί εκεί; Γιατί εκεί,  είναι τα δύο πιο must μέρη της Πάτρας (μαζί με την Πλαζ) για ζευγαράκια.

Βλέπετε για τους ματάκηδες τα ζευγαράκια, είναι ότι το αίμα για τους καρχαρίες. Το μυρίζονται…

patrasevents.gr