Το προφίλ των Πατρινών πελατών ιερόδουλων! Ποιοι πηγαίνουν… στον Γλαύκο και ποιοι… στην Κορίνθου!

Το προφίλ των Πατρινών πελατών ιερόδουλων! Ποιοι πηγαίνουν… στον Γλαύκο και ποιοι… στην Κορίνθου!

Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι πελάτες των εκδιδομένων γυναικών στην Πάτρα, είτε αυτές εργάζονται ως «υπάλληλοι» σε οίκους ανοχής, είτε σε δικό τους χώρο ή σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου; Είτε ακόμη και στο δρόμο (όπως στην Κορίνθου με τις αφρικανές πόρνες); Πρόκειται για τους άνδρες της διπλανής πόρτας, όπως αναφέρουν οι ίδιες οι εκδιδόμενες γυναίκες! Και βέβαια οι λόγοι για τους οποίους καταφεύγουν στις υπηρεσίες τους είναι πολλοί και φυσικά διαφέρουν ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός.

Στους οίκους ανοχής καταφεύγουν αρκετοί επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμη και επιστήμονες που είτε έχουν συγκεκριμένο «βίτσιο» να δέχονται ερωτικές υπηρεσίες από πόρνες, ή μετά τον «κορεσμό» που νιώθουν από τη μόνιμη σχέση τους, αναζητούν μία άλλη ερωτική σχέση χωρίς όμως να προκαλέσουν αναστάτωση στην οικογενειακή τους ζωή. Άλλωστε ακόμη και στην Πάτρα, οι οίκοι ανοχής είναι υπερσύγχρονοι (ιδιαίτερα αυτοί στην οδό Γλαύκου) και κατασκευασμένοι με τέτοιον τρόπο ώστε ο πελάτης να μην βλέπει την παρουσία του εκεί, ως «συναλλαγή»!

Ψυχολόγοι πάντως αναφέρουν πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν «τον άνδρα της διπλανής πόρτας» σε έναν οίκο ανοχής, έστω και αν ζούμε σε μία εποχή στην οποία κυριαρχούν οι ελευθεριότητες στις ερωτικές σχέσεις και η ανεύρεση συντρόφου είναι πολύ πιο εύκολη από ότι στο παρελθόν! Όπως εξερεύνηση, δοκιμή και απόκτηση εμπειρίας στις μικρότερες ηλικίες., ανασφάλειες λόγω σεξουαλικών προβλημάτων, αδυναμία σύναψης ή υποστήριξης μιας σταθερής σχέσης και η ψευδαίσθηση ότι έτσι μπορούν να καλύψουν ή έστω να συμπληρώσουν κάποια κενά στον γάμο ή τη σχέση τους στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Από την άλλη πλευρά, οι έχοντες «γερό πορτοφόλι» προτιμούν τα λεγόμενα «κολγκερλ» και μάλιστα στις παρέες τους (στα διάφορα καφέ) «κοκορεύονται» για το ποια έβαλαν στο κρεβάτι τους (συνήθως είναι επώνυμες) και το πόσα την πλήρωσαν (συμπληρώνοντας όμως ότι… το ευχαριστήθηκαν και ότι… τα άξιζε)! Και ποιος δεν θυμάται την προ ετών και προ μεγάλης κρίσης αποκάλυψη του «Κόσμου» με τρεις «επώνυμους» Πατρινούς που έκλεισαν ραντεβού με γνωστό μοντέλο και πλήρωσαν για μία ερωτική βραδιά το υπέρογκο ποσό των 15.000 ευρώ (5.000 ευρώ ο καθένας)!Άλλοι πάλι (κυρίως ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα) προτιμούν τις Αφρικανές ιερόδουλες στην οδό Κορίνθου, ή τις ανήλικες ρομά της Πλατείας Γεωργίου.

Το προφίλ του πελάτη
Ο «τζίρος» της πορνείας στην Ελλάδα φθάνει τα 1 δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως! Από αυτά, τα 320 εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν στις τσέπες των διακινητών, και μόνο τα 150 εκατομμύρια ευρώ δίνονται στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα αφορούν άλλα έξοδα (μετακινήσεις, διαμονές, ξενοδοχεία, οίκοι ανοχής κλπ). Σε όλη την Ελλάδα οι επισκέπτες των οίκων ανοχής είναι 1,2 εκατομμύρια (1 στους 5 άνδρες Έλληνες), οπότε αναλογικά στην Πάτρα, περίπου 30.000 άνδρες επισκέπτονται τους οίκους ανοχής κάθε χρόνο! Το προφίλ του Έλληνα πελάτη είναι το εξής:
* Παντρεμένος ή σε σχέση
* Νεαρός, εμφανίσιμος και με οικονομική άνεση
* Δηλώνει πολύ απασχολημένος με την επαγγελματική του ανέλιξη
* Προτιμά τις υπηρεσίες αλλοδαπών γυναικών
* Η πλειονότητα δήλωσε εισόδημα άνω των 16.000 ευρώ ετησίως
* Μπορεί να παραγγέλνει (αν έχει την οικονομική άνεση) μέχρι και 5 γυναίκες εβδομαδιαίως

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories