Πατρινοί είναι πάλι οι συμμετέχοντες στο «Κάτι Ψήνεται»!

Η εκπομπή του Alpha είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Πατρινό κοινό που στέλνει συνεχώς αιτήσεις για να συμμετάσχει και να διεκδικήσει τα 1500 ευρώ του επάθλου.

Έτσι από την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου οι Πατρινοί παίκτες άνοιξαν τα σπίτια τους στην τηλεόραση του Alpha!

Εμπνευσμένα μενού από ερασιτέχνες μάγειρες έρχονται με πολλές εκπλήξεις.

Συμμετέχουν οι:

Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Νοσηλεύτρια

Πρώτη οικοδέσποινα στην πόλη της Πάτρας αναλαμβάνει η δυναμική Ευμορφία. Ως έμπειρη μαγείρισσα που είναι, με τα τρία κλασικά πιάτα που ετοίμασε, κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη από την πρώτη ημέρα.

Ηλικία: 19
Επάγγελμα: Αισθητικός

Η Μαρία, αν και μικρότερη της παρέας, δεν υστερεί σε μαγειρικές ικανότητες όπως η ίδια υποστηρίζει. Με σύμμαχο τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από την μητέρα και την γιαγιά της, μπαίνει στην κουζίνα και ευελπιστεί πως στο τέλος της βραδιάς οι καλεσμένοι της θα την ανταμείψουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

 

Ηλικία: 30
Επάγγελμα: Φοιτήτρια

Η Βιβή είναι μια δυναμική μητέρα ενός παιδιού, αλλά παράλληλα αυτή την χρονιά τελειώνει και τις σπουδές της. Μια δυναμική και ντόμπρα γυναίκα που δεν φοβάται να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Στην κουζίνα κινείται με άνεση και χάρη και το μόνο που θέλει για τη βραδιά της είναι οι καλεσμένοι της να περάσουν καλά και να φύγουν με γεμάτα στομάχια.

Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Φοιτήτρια

Η Ευτυχία είναι ένα πρόσχαρο και ευγενικό κορίτσι, το οποίο λατρεύει τα μικρά παιδιά και γι΄ αυτό όταν πάρει το πτυχίο της θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Παιδαγωγική επιστήμη. Αν και όχι με ιδιαίτερη εμπειρία στην κουζίνα, αντιμετωπίζει ως επαγγελματίας και χωρίς άγχος μερικές μικρές αλλά και τεράστιες αναποδιές που της συμβαίνουν στην κουζίνα.

 

Ηλικία: 42
Επάγγελμα: Μουσικός

Ο Μάκης μουσικός στο επάγγελμα, και ο μοναδικός άνδρας της παρέας, μπαίνει στην κουζίνα της συζύγου με σκοπό να δώσει το δικό του μαγειρικό ρεσιτάλ.  Πριν ξεκινήσει τις μαγειρικές του δημιουργίες, χαλαρώνει με το αγαπημένο του κλαρινέτο και ελπίζει να μην ακούσουν οι καλεσμένες του τα όποια μαγειρικά φάλτσα. Θα τα καταφέρει;

patrasevents.gr