Τα dating parties που έγιναν μόδα στα club της Πάτρας – Τα ραβασάκια πηγαινοέρχονται και οι ατάκες προκαλούν γέλιο και.. ραντεβού!

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Θραύση κάνουν τα dating parties και στην Πάτρα, και τα οποία αφορούν κυρίως τις νεαρές ηλικίες. Ο λόγος για τα πάρτι με τα ραβασάκια. Στην είσοδο του κλάμπ, σε υποδέχονται με ένα αυτοκόλλητο το οποίο σε κάνει εν δυνάμει αποστολέα και ταυτόχρονα παραλήπτη. Μηνήματα μπορούν να γράψουν και να αποστείλουν όλοι. Και η ανάγνωση γίνεται μέσα στο μαγαζί. Δυνατά!

Στην Πάτρα τέτοια πάρτι -μέχρι αυτή την ώρα- οργανώνουν τα Cibo -Cibo, Acanthus και το Navona Club di Oggi.

Ακόμη και οι πιο διστακτικοί στην αρχή, “λύγισαν” και τα εν λόγω παρτι αυξάνονται συνεχώς. Οι θαμώνες δέχονται να τους κολλήσουν έναν αριθμό κατά την είσοδό τους στο club. Κατά προτίμηση σε κάποιο εμφανές σημείο (το έχουμε δει κολλημένο ακόμη και στο μέτωπο). Ο/η ενδιαφερόμενος να αποστείλει μήνυμα, αφού προμηθευτεί από τα διάφορα σημεία του μπαρ όπου διατίθενται τα ραβασάκια και στη συνέχεια αυτά προωθούνται στον dj για να γίνει η ανάγνωσή τους. Στο ραβασάκι γράφεται ο αριθμός του αποστολέα και φυσικά ο παραλήπτης/τρια.

Τις περισσότερες φορές τα μηνύματα είναι χιουμοριστικά. Ενίοτε χρησιμοποιούνται και κάποιες  .. τολμηρές λέξεις. Μάλιστα το πιο πρωτότυπο μήνυμα, επιβραβεύεται με κάποιο δώρο από τους διοργανωτές. Συνήθως αυτό είναι ένα δωρεάν μπουκάλι ποτού στο επόμενο πάρτι.

Εκτός του δωρο-κινήτρου το βασικό εναυσμα για την αποστολή ενός μηνύματος είναι μια νέα γνωριμία. Με έναν τρόπο, απόλυτα λογικό για το εν λόγω πάρτι. Και κάπως έτσι έχουν ξεκινήσει αρκετές γνωριμίες. Φυσικά πριν την αποστολή του “ραβασακίου” γίνεται η σχετική “έρευνα”. Με τα μάτια. Οταν εντοπιστεί ο παραλήπτης/τρια και ο σχετικός αριθμός αρχίζει η επίπονη διαδικασία της σκέψης. Για τη σύνταξη ενός τουλάχιστον πρωτότυπου μηνύματος. Και τότε ακούς ΟΤΙ ΘΕΣ!!!

Οτι και να σας γράψουμε στο άρθρο, είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις πόσο αστείο ή έξυπνο είναι. Γιατί καλό το facebook, αλλά σαν το πραγματικό φλερτ-παιχνίδι, δεν έχει!

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories