Τα καλύτερα πάρτυ της τελευταίας εβδομάδας του Πατρινού Καρναβαλιού – Απόψε τα “Ταλέντα” – Έκλεισε ο Ρουβάς

Ο χορός της «Κινηματογραφικής Λέσχης»

Ξεκίνησε το 1978 ως ιδιωτικό πάρτυ, αποτέλεσε το σκηνικό για να ανθίσουν φλογερά ειδύλλια, στάθηκε η αφορμή για να φορεθούν κάποια από τα πιο τολμηρά κοστούμια της πατρινής αποκριάς και σήμερα είναι ο αρχαιότερος καρναβαλικός χορός με συνεπή και συνεχή παρουσία. Γνωστός για τα τολμηρά θέματα με κινηματογραφικές αναφορές η φήμη του έφτασε στα αθηναϊκά ΜΜΕ, ενώ συγκέντρωνε πάντα πιστούς φανς ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος με την Άντα Παπανδρέου. Μάλιστα ένα βίντεο από τους δυο τους με καρναβαλική αμφίεση να χορεύουν στον εν λόγω χορό έγινε θέμα στο πανελλήνιο πριν από λίγα χρόνια. Στην μεγάλη του ακμή (το 1995 στην Υψικάμινο) ξεφάντωσαν 2.500 άτομα. Φέτος το ραντεβού δίνεται όπως πάτα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 11 Μαρτίου 2016, αυτή τη φορά στο Bocas με θέμα “Ηλίθιοι και Πανηλίθιοι”.

Για προσκλήσεις Τηλ. επικοινωνίας: 6973372213 , 6974706959, 2610 275089

Ο «Λευκός χορός»

Ο «Λευκός χορός» θα πραγματοποιηθεί, για 37η συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Aκρωτήρι Club-Restaurant στο Ρίον με free drink, πλούσιους μπουφέδες φαγητού, εκρηκτική χορευτική μουσική. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αναλάβει οι: Πάνος Σιαμπάνης,  Αντώνης Κωστόπουλος και  Θεόδωρος Πίγκας. Ο χορός – θεσμός του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ρίζες από το 1978 όταν ο Γιάννης και η Αγαθή Σιαμπάνη με μια παρέα καρναβαλιστών έβαλαν λευκές στολές και διασκέδασαν μέχρι το πρωί στο θρυλικό restaurant bar BeauRivage. Εξυπακούεται ότι το θέαμα που παρουσιάζουν οι ολόλευκοι καρναβαλιστές είναι υπέροχο και εντυπωσιακό, ενώ εδώ θα δείτε κάποιες από τις ευφάνταστες καρναβαλικές αμφιέσεις από βέρους Πατρινούς Καρναβαλιστές.

Για προσκλήσεις Τηλ. επικοινωνίας: 6948509293, 6934605584, 6977805822

Ο «Κόκκινος χορός»

Ένας από τα πιο επιτυχημένα καρναβαλικά πάρτυ των τελευταίων ετών, ο «Κόκκινος χορός» γιορτάζει φέτος τα 14α γενέθλιά του. Θα πραγματοποιηθεί ROYAL Theatrer-Bar- Restaurant στην Ακτή Δυμαίων, την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς (11 Μαρτίου), με μουσικές επιλογές από τους: Κωνσταντίνο Γεωργίου, Παναγιώτη Κολλιόπουλο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος περιμένουμε πλούσιο μπουφέ και free drink. Πάρτε κόκκινα καπέλα, περούκες κόκκινες, αποκριάτικες στολές κόκκινες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αυστηρά κόκκινο γιατί στο αποκριάτικο ντελίριο που λέγεται «Κόκκινος Χορός» η βραδιά θα είναι μόνο κόκκινη! Για προσκλήσεις Τηλ. επικοινωνίας: 6937315184, 6937424647, 6937299434

Και ο Ρουβάς καρναβαλίζεται στην Πάτρα

Ο  Σάκης Ρουβάς και γνωστοί Πατρινοί καρναβαλιστές θα αποχαιρετήσουν μαζί το Πατρινό Καρναβάλι του 2016. Ο λόγος για τα γκρουπ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (με την ιδιαιτερότητα ότι είναι απογευματινό, αφού ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης). Το ραντεβού δίνεται στις 8 το βράδυ στο ανακαινισμένο Παλαιό Πτωχοκομείο, νυν ROYAL Theatrer-Bar- Restaurant στην Ακτή Δυμαίων.

«Τα ταλέντα»

Στο «Ακρωτήρι» στο Ρίον θα πραγματοποιηθούν και φέτος τα περίφημα «Ταλέντα», γνωστά αρχικά ως «Διαγωνισμός τραγουδιού» η δική μας γιουροβίζιον, που είναι πάντα sold out και στα οποία γνωστοί Πατρινοί ανεβαίνουν στη σκηνή παίρνουν το μικρόφωνο αυτοσαρκάζονται με χιούμορ και …ταλέντο. Εννοείται ότι οι πρόβες είναι πολύμηνες και οι μεταμφιέσεις εξαιρετικές. Για μια ακόμα χρονιά το βράδυ της τελευταίας Δευτέρα τα ταλέντα της Πάτρας θα είναι εκεί και θα καταπλήξουν με την σκηνική τους παρουσία, το μπρίο, το χορό και το τραγούδι τους, ενώ το κοινό θα καθορίσει με το χειροκρότημα του τον νικητή. Οι ομάδες που θα ανέβουν στη σκηνή και τα σκετσάκια έχουν αναδείξει τον καρναβαλικό χορό των «Ταλέντων» ως το απόλυτο μουσικό και θεατρικό event.

Στα high lights της βραδιάς κάθε χρονιά οι διαφημίσεις…

«Hollywood Party»

Στο καθιερωμένο πια  “Hollywood Party” μας προσκαλεί το  Tag της Αγίου Ανδρέου την τελευταία Παρασκευή (11 Μαρτίου) πριν το καρναβάλι! Ντυθείτε σταρ του Χόλιγουντ και περπατήστε στο …κόκκινο χαλί της πατρινής Αποκριάς. Η προπώληση προσκλήσεων ξεκινάει σήμερα Δευτέρα στο Tag και το Pedonale. Τηλ. 261 024 0034, 261 022 3353

«Only Black»

Το απόλυτα «μαύρο» party του φετινού Καρναβαλιού είναι εδώ! Η ομάδα του DOSE έχει δημιουργήσει θεσμό στην Πατρινή διασκέδαση, με τα Pop-Up parties που διοργανώνει! Έτσι και για την καρναβαλική περίοδο, έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Pop-Up Carnival Edition λοιπόν και το σύνθημα είναι… ONLY BLACK!

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και εκπλήξτε με τις επιλογές σας, με μια μόνο προϋπόθεση: Οι επιλογές σας να είναι black!

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Dress Code: “Only Black”

Doors open: 23:00

Τηλ:  695 846 3023

«ΚΟΥΚΛΕΣ»

Ένα πάρτυ με πολυπληθείς φαν που έχει θεσμοθετηθεί για άλλη μια χρονιά έρχεται στο Disco Room την Τετάρτη στις 9/3 για να μας καταπλήξει και πάλι αφού φέτος ΟΛΕΣ οι ΚΟΥΚΛΕΣ από το γνωστό club θα μας παρουσιάσουν

ένα σόου που ανατρέπει τα δεδομένα…εσύ δεν έχεις παρά να ντυθείς μια όμορφη ΚΟΥΚΛΑ και να έρθεις μετά τις 23:00 στο Disco Room.

Μην ξεχάσετε ότι το πάρτυ είναι αυστηρά prive γι’ αυτό πρέπει να προμηθευτείτε έγκαιρα  προσκλήσεις.

Τηλ: 694 442 1616

email: [email protected]

Κάθε βράδυ κι ένα πάρτυ στην ΓΙΑΦΚΑ!

Μια εβδομάδα καρναβάλι. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό πάρτυ, στο νέο meeting point της βραδινής διασκέδασης στην Πάτρα. Την τελευταία εβδομάδα του καρναβαλιού λοιπόν, ξεκινάμε την Δευτέρα 7 Μαρτίου με τον χορό της ΓΙΑΦΚΑΣ, το «Cabaret Party», συνεχίζουμε με τους Alcatrash σε ένα μοναδικό live, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, πέφτουμε σε κώμα και πάμε… νοσοκομείο ΓΙΑΦΚΑ presents: «Hospital Party» και κορυφώνουμε με τριήμερο ασταμάτητο party!

Τηλ: 6934546899

«Πάρε το …όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ»

Τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς (12 Μαρτίου) και το εστιατόριο – μπαρ «Φαγιούμ» της άνω πόλης μας προσκαλεί σε ένα πάρτυ όπως αυτά της παλιάς καλής παρεΐστικης εποχής. «Πάρε το όργανό σου κι έλα στο φαγιούμ» το θέμα του πάρτυ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τους αυθεντικούς καρναβαλιστές της Πάτρας. Το κλασικό μενού του «Φαγιούμ» ισχύει κανονικά στο πατάρι για τους λάτρεις της κουζίνας του, ενώ στο ισόγειο το «μενού» περιλαμβάνει ψαγμένη καρναβαλική μουσική και πολύ ποτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιπλέον η καρναβαλική διακόσμηση περιλαμβάνει τις μάσκες- έργα τέχνης της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου. Βασιλείου Ρούφου 7-9 (μπροστά από το Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο) Τηλ. 2610270557, 6976531461

Μια εβδομάδα πάρτυ στο Απέριττο

Όλη την εβδομάδα του Καρνάβαλου στο ΑΠΕΡΙΤΤΟ μας προσκαλούν σε ένα non stop ξεφάντωμα, ξεκινώντας από την γιορτή της γυναίκας Τρίτη 8 Μαρτίου! Αποκορύφωμα το πάρτι μασκέ-γενεθλίων (22 χρόνια!) την Κυριακή της Αποκριάς με free drink και φαγητό και τιμή κατ’άτομο …….12 ευρώ! Με την ευκαιρία θα δοθούν και cd με το πρόγραμμα του Νίκου Μπαλή!

Προσκλήσεις διατίθενται στο κατάστημα και τηλ κρατήσεων 2610

620179

Και μεσημεριανά πάρτυ

Και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου της Αποκριάς συνεχίζονται τα μεσημεριανά live του REMENTZO. Ειδικά για το τελευταίο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου εκτός από το μεσημέρι το ραντεβού έχει κλείσει και για το βράδυ της Κυριακής, με την ορχήστρα του REMENTZO, να κρατά το κέφι στα ύψη!

Τηλ: 6984759371

Ο χορός του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου

Στo χώρο «ROYAL Τheater-Bar-Restaurant» στην Ακτή Δυμαίων, θα πραγματοποιηθεί και ο Αποκριάτικος Χορός του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ-ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ), την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 21:00.

Σχόλια:

more recommended stories