Σκληρό πορνό σε πανηγύρι στην Πάτρα

Κατά την οργιώδη προετοιμασία κάποιοι θέλησαν να δουν πορνό, αλλά δεν ήξεραν να κλείσουν τα ηχητικά

Τα ηνία της Λάρισας ως της σεξουαλικά πιο ενεργούς πόλης στη χώρα βάλθηκαν να κλέψουν κάποιοι κάτοικοι της Αχαΐας, με ένα περιστατικό που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί, εκτός από υπόθεση ερωτικής ταινίας, μια ωραιότατη κωμωδία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο ερωτικός οίστρος εκφράστηκε μ’ έναν μάλλον εκκωφαντικό τρόπο σε περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για το συμβάν. Και αυτό γιατί οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, αν και ετοιμάζονταν να απολαύσουν τη διασκεδαστική ατμόσφαιρα ενός πανηγυριού, κατέληξαν πριν από την έναρξή του να γίνουν ακροατές αισθησιακής ταινίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι διοργανωτές, αφού είχαν διαμορφώσει τον χώρο και είχαν εγκαταστήσει τα ηχητικά συστήματα για την εκδήλωση, ανέθεσαν σε κάποια άτομα τη φύλαξη του χώρου το βράδυ της παραμονής, ώστε να αποφευχθεί η κλοπή των μηχανημάτων. Αν και εξαιτίας της παρουσίας τους δεν σημειώθηκε κάποια απόπειρα αρπαγής των εν λόγω μηχανημάτων, οι φύλακες, για να περάσουν ευχάριστα τις μάλλον ανιαρές ώρες τους, αποφάσισαν να περάσουν τη νύχτα παρακολουθώντας πορνό. Οι τεχνικές τους γνώσεις ωστόσο πρέπει να ήταν περιορισμένες, αφού κατάφεραν να συνδέσουν την τηλεόραση που χρησιμοποίησαν με το ηχητικό σύστημα για τις ανάγκες του πανηγυριού. Ετσι, τη νύχτα της Παρασκευής, οι γύρω κάτοικοι εν μέσω της θερινής ραστώνης άρχισαν να ακούν από τα ηχεία τις κραυγές ικανοποίησης των πρωταγωνιστών της ταινίας που απολάμβαναν οι φύλακες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλειψαν και εκείνοι που θέλησαν να διενεργήσουν και αυτοψία, κατεβαίνοντας στον χώρο της πλατείας προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος ευθύνεται για τον διάχυτο ερωτισμό, ενώ άλλοι αρκέστηκαν στο να καπνίσουν απλώς ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι τους. 

Οταν τελικά ήρθε η ώρα για την εκδήλωση του πανηγυριού, όλοι κατέληξαν να συζητούν για την ηχητική-εικαστική παρέμβαση που είχε λάβει χώρα νωρίτερα, με ορισμένους να μιλούν με θετικά λόγια αλλά και άλλους, με πιο συντηρητικές απόψεις, να καταδικάζουν το γεγονός. Το σίγουρο είναι πως τα άτομα που ανέλαβαν τη φύλαξη του χώρου και έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές του περιστατικού, στο μέλλον έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν πιο γαργαλιστικές τις ενδεχομένως βαρετές νύχτες των ντόπιων.

Από την εφημερίδα Freddo

Σχόλια:

more recommended stories