Σε τι στοχεύουν οι διοργανωτές του Run Greece Πάτρας

Σε τι στοχεύουν οι διοργανωτές του Run Greece Πάτρας

Οι αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού της Πάτρας, που θα γίνουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης, εξελίσσονται σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στη σειρά αγώνων Run Greece του ΣΕΓΑΣ και θα γίνει για 4η φορά στην Πάτρα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος/Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο της Πάτρας

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Οι διοργανωτές ανέβασαν ψηλά τον πήχη, καθώς ο στόχος είναι οι συμμετοχές να φτάσουν τις 5.000, και συγκεκριμένα στα 10 χλμ τους 850 δρομείς, στα 5 χλμ τους 3.300 δρομείς και στον αγώνα παιδιών τους 850.

Ο αγώνας θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέσα από το πρόγραμμα «Τρέχουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό», οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα σε Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλης.

Το πρόγραμμα

10.00: 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών

11.30: 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών

11.32: Αγώνας Παιδιών 850 μ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις δύο πρώτες κατηγορίες θα είναι στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ή την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους. Εγγραφές μετά τις 4 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο κλειστό προπονητήριο στίβου Λαδοπούλου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Σχόλια:

more recommended stories