ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Συνδυάζουν δουλειά… με σεξ στο τροχόσπιτο!

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Σε πολλούς από τους θαμώνες της παραλιακής περιοχής της Πάτρας προκαλεί εντύπωση το τροχόσπιτο που βρίσκεται στο πάρκινγκ γνωστού καταστήματος, ωστόσο, ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν όλα όσα γίνονται εκεί μέσα.

Οι εργαζόμενοι έψαχναν μετά το τέλος της βάρδιας να βρουν ένα μέρος προκειμένου να ξεκουράζονται και ένας από αυτούς είχε τη «φαεινή» ιδέα να μεταφέρει στο χώρο στάθμευσης το τροχόσπιτο της οικογένειάς του.

Έτσι, οι χώροι άρχισαν να αποτελούν εκτός από σημείο ξεκούρασης και την… ερωτική φωλιά των εργαζομένων.

Όσο το «μυστικό» άρχισε να γίνεται γνωστό, όλο και περισσότεροι χρειάζονταν κάποια λεπτά… χαλάρωσης. Αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να σκαρφιστεί μία ακόμα ιδέα, προκειμένου να «ικανοποιεί» όλους τους φίλους και συναδέλφους. Το τροχόσπιτο λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή του άρχισε να γίνεται… διαμπερές, με τις τρύπες στο εξωτερικό του κέλυφος να γίνονται όλο και περισσότερες.

Αποτέλεσμα αμέσως μετά την κοπιαστική εργασία, κάποιος από τους εργαζόμενους να «ξεκουράζεται» με τη συνοδό του μέσα σε αυτό και τους υπόλοιπους να κάνουν… «οφθαλμόλουτρο» έξω από αυτό.

Το κακό της υπόθεσης είναι πως για το χώρο… χαλάρωσης έμαθε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και αμέσως ο εργαζόμενος όχι μόνο αναγκάστηκε να πάρει το τροχόσπιτο από το πάρκινγκ, αλλά έχασε και τη δουλειά του!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories