Ρουμάνος χτύπησε με τσεκούρι 7χρονο κοριτσάκι στην Πάτρα

Αιματηρό περιστατικό, με θύματα ένα επτάχρονο κοριτσάκι και τη γιαγιά της, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 σε καταυλισμό όπου διαμένουν Ρουμάνοι υπήκοοι, στην περιοχή του Λάππα, στη δυτική Αχαΐα.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα, η 45χρονη γυναίκα και η 7χρονη εγγονή της, και οι δύο ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίες σήμερα το μεσημέρι δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επτάχρονη φέρει τραύματα στο κεφάλι, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Όσον αφορά την 45χρονη, φέρει σοβαρά τραύματα στο δεξί της χέρι και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε να μην το χάσει.

Σχετικά με τον 30χρονο δράστη, έχει συλληφθεί και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών που κάνει η Αστυνομία για τα αίτια της επίθεσης εναντίον γιαγιάς και εγγονής, ο 30χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί λίγη ώρα νωρίτερα με ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο του διαπληκτισμού, και επέστρεψε έπειτα από λίγη ώρα, κρατώντας ένα τσεκούρι, με το οποίο κτύπησε την 45χρονη και την επτάχρονη εγγονή της.

Άλλα άτομα που βρίσκονταν μέσα στον καταυλισμό κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 30χρονο, ενώ έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στην περιοχή αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Σχόλια:

more recommended stories