Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκαν την Πέμπτη ο Ποτής Τσιριμπής για την Παναχαϊκή και ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης.
Η ΕΕΑ είχε καλέσει τις δύο πλευρές σε ακρόαση για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της πατρινής ομάδας, όμως ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση πήρε αναβολή… αορίστως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ο Τσιριμπής εξήγησε στην επιτροπή ότι έχει κληθεί την Παρασκευή (18/03) σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για το θέμα, ενώ απέδειξε ότι έχει τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούσαν στην κατάπτωση της εγγυητικής. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε στο flnews : «Κατά περίεργο τρόπο ό,τι έλεγα, αποδεικνύεται. Δεν υπάρχει κανένα θέμα υποβιβασμού. Η αθλητική δικαιοσύνη έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από αυτό της Παναχαϊκής».

Την Παρασκευή (18/03), λοιπόν, οι «κοκκινόμαυροι» αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα αιτηθούν αναβολής. Και αν το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε θα τεθεί θέμα διεξαγωγής και της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό. Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: 1. Κλήση σε ακρόαση σε Football League και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού. Αναβολή αορίστως».