Προγραμματίζεται διπλός εορτασμός την Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα

Διπλή θα είναι η γιορτή των φετινών Κούλουμων από το Δήμο Πατρέων, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016. Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Τομέα – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος, προγραμματίζονται δύο παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις, η πρώτη στην Αγυιά, στον γνώριμο χώρο της Πλαζ και η δεύτερη την ίδια ώρα δηλαδή μετά τις 12 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στο χώρο του πάρκινγκ κοντά στον ΝΟΠ, στην περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας.

Στην Αγυιά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσική από την Ορχήστρα του Παμμικρασιατικού συνδέσμου Πατρών και περιχώρων, χορούς από το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων και φυσικά κρασάκι, σαρακοστιανά εδέσματα όπως λαγάνα, χαλβάς, φασολάδα, ελιές, κ.α. Αν το επιτρέψει ο καιρός και δεν είναι βροχερός τότε πολλοί θα επιχειρήσουν και το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού.

Παράλληλα για τους κατοίκους της νότιας πλευράς της Πάτρας θα στηθεί γιορτή για την Καθαρά Δευτέρα και στο πάρκινγκ στην Ακτή Δυμαίων όπου τον πρώτο λόγο εκτός από τα σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφερθούν στον κόσμο, θα έχουν μουσικό σχήμα και χορευτικά από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Νοτίου διαμερίσματος της Πάτρας.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories