Πολιτισμός- Φωτίζονται τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Καμάρες και Αιγείρα

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι Δημοτικές Ενότητες Ερινεού και Αιγείρας, ετοιμάζουν γιορτινές εκδηλώσεις για το φωτισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων τους, αυτό το Σάββατο και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 αντίστοιχα.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Καμαρών, φωτίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις φροντίδες της Αντιδημαρχίας Δυτικής Αιγιαλείας, του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών, του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών “Απόλλων”, της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρών και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Τη μουσική επένδυση θα αναλάβει η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης”, ενώ θα προσφερθεί σε όλους παραδοσιακή φασολάδα και ζεστό, αρωματικό κρασί. Χορηγοί: Αρτοποιείο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ, Εμπόριο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΓΙΑΝΝΗΣ, Μανάβικο ΑΦΟΙ ΣΑΚΚΑ, Ζαχαροπλαστεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, η αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινότητα Αιγείρας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. – δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας φωτίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αιγείρας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν: Εκκλησία Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας, Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αιγείρας, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αιγείρας, Αθλητικός Σύλλογος Αιγείρας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιαλείας “Δεσμός”.

Σχόλια:

more recommended stories