Πολιτισμός- Τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στην Πάτρα – Δείτε τιμές

Οι γιορτές έφτασαν και σίγουρα όλοι μας θέλουμε να περάσουμε ξεχωριστά το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων.

Η καλή παρέα και η σωστή επιλογή χώρου είναι απαραίτητες προυποθέσεις για ν ατο καταφέρουμε.

Δείτε ποιά είναι τα πάρτι που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα την παραμονή των Χριστουγέννων:

Ο κατάλογος θα ενημερώνεται συνεχώς.

Όλοι μας αναζητάμε την εποχή και τις στιγμές που η διασκέδαση μας ήταν αγνή και απλή μα και μοναδική ταυτόχρονα.Με δεδομένη αυτή την αναζήτησή, το Lennon σε συνεργασία με την “Manifest by Mojo”,τοMousikon ,το Επίκεντρο+ και το Baron Rouge – Bistrot , φέρνουν στο 2015 την ατμόσφαιρα του ορόσημου Jazz swing club της Νέας Υόρκης των 20s, το”Cotton club”.

Σε δύο μέρες έρχεται στην Πάτρα το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν Χριστουγέννων που έχει γίνει ποτέ.. στο χώρο του θεάτρου, λίγο μετα τις 22:00, θα πραγματοποιηθεί μια αναβίωση αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας με free drink, special made Cocktails από τον Αλέξ Χιμνταν (Ambassador Bacardi Hellas), ενώ καθ´όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο ανοιχτός μπουφές θα ανανεώνεται από μοναδικές γεύσεις, ικανοποιώντας τις εορταστικές σας ορέξεις με την υπογραφή του κορυφαίου catering Φάκαλος.

Στη μουσική, οι Alcatrash σε ενα διάλειμμα απο τις εβδομαδιαίες τους εμφανίσεις στο “The 2night show” του Antenna, θα παρουσιάσουν ενα live γεμάτο ενέργεια και κέφι με Ελληνικές trash και ξένες επιτυχίες που θα κάνει την Παραμονή μας αξέχαστη, ενώ ο Giannis Jovolos ( Les SkartOi, resident Loca ) δεν θα φέρει βροχή όπως συνήθως, αλλα μουσικές που θα μας ζεστάνουν πριν και μετα το live με mainstream ήχους σε ενα dj set που θα μας κάνει να χορεύουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Προτεινόμενο dress code – Formal 1920s

Προπώληση προσκλήσεων 35€ / άτομο

Mousikon, Baron Rouge – Bistrot, Lennon

i. 6931504944 , 6972807170

Το “Due Piani” την παραμονή των Χριστουγέννων θα πραγμκατοποιήσει ένα Live party με τους B4 cats. Το πάρτυ ξεκινά στις 22:00.

Το “Otto” ανανεωμένο, επιστρέφει σε εορταστικό mood!
Το νέο μενού του Otto έχει επιμεληθεί ο ‘Εκτορας Μποτρίνι.Το δείπνο σερβίρετε από τις 21.00 έως τα μεσάνυχτα.

Μπορείτε να γευθείτε τις δημιουργίες του βραβευμένου σεφ και να περάσετε υπέροχα. Την μουσική επιμέλεια θα έχει ο dj Θάνος Φιλιππάς.

Το Bodegas πιστό στη ποιότητα του βάζοντας σε κάθε πόστο του έμπειρους επαγγελματίες και τους καλύτερους σε κάθε είδους εμπιστεύτηκε την καινούργια λίστα cocktail σε ένα από τους κορυφαίους πανελλαδικά στο είδος του τον Λάμπρο Λιόλιο.

Μαγικά αρώματα, χρώματα και γεύσεις στην πόλη μας θα κοσμούν τα cocktail του Bοdegas και σας περιμένουν καθημερινά να τα απολαύσετε και να κάνετε τις βραδιές σας μοναδικές γεμάτες στυλ και φαντασία.

Την παραμονή των Χριστουγέννων παρουσιάζει ένα Luxury Xmas Reveillon!

Ζήστε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας, σε έναν πανέμορφο χώρο, πλημμυρισμένο από θεϊκές γεύσεις, σπάνια και μοναδικά cocktails και μουσικά ταξίδια που θα σας μείνουν αξέχαστα.

“FREE ENTRY” make your reservation now!

info:2610 221113

Μετά από πέντε επιτυχημένα pop up parties το cafe-bar DOSE οργανώνει ένα ακόμη. Το 6ο POP UP Xmas Edition.

Όσοι ήταν εκεί, στα προηγούμενα pop up parties γνωρίζουν καλά τι γίνεται. Εξάλλου, αυτό ειναι που αναζητούν όλοι σήμερα. Το κάτι διαφορετικό. Ένα παρτι που να τα έχει όλα.

Το πρώτο pop up party έγινε τα Χριστούγεννα του 2014 και απο τότε ακολούθησαν και άλλα. Το πρωτοχρονιάτικο, το Καρναβαλικό κι ένα ακόμη το Ανοιξιάτικο. Στο πιο πρόσφατο το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο επικράτησε το αδιαχώρητο. Ηταν το καλοσώρισμα του χειμώνα με το Pop up Winter Edition. Θεματικά parties με λόγο και αφορμές, κάθε εποχής.

Και φυσικά τα ανάλογα ποτά και την σχετική μουσική.Τα ακούσματα της βραδιάς στο Pop Up party των Χριστουγέννων 2015 εγγυάται ο Δημήτρης Γαλανός.

Το πάρτι ξεκινά την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στις 22.00 και δεν τελειώνει αν δεν ξημερώσουν Χριστούγεννα.

Οι Les SkartOi! είναι μια εννεαμελής μπάντα από Αχαΐα, που τα 10 τελευταία χρόνια καταπιάνεται με τους ήχους της Jamaica! Το 2004 έκδωσε EP με το όνομα “Rude Boyz” και το 2009 Full Album με τίτλο “Ska Radio”, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα κυκλοφορήσει το δεύτερο EP της (4 tracks), τα κομμάτια του οποίου θα ακουστούν στο event της Πέμπτης 24/12.

Έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με καλλιτέχνες όπως: Roy Ellis, Bad Manners, Tonino Carotone, Firewater, Toasters, Aggrolites, Manu Chao κτλ, και τους προσεχείς μήνες θα μπει ξανά στο Studio για την ηχογράφηση του νέου της Full Album 14ων κομματιών.Παραμονή Χριστουγέννων, με απίστευτη ενέργεια στη σκηνή και ατελείωτη διάθεση για Live Party στο Ghetto(Ευμήλου 8)!
Μην το χάσετε!!!
Doors Open: 22.00

Entrance: FREE

Το «Απτάλικο» (Ηφαίστου 36) για την παραμονή των Χριστουγέννων θα πραγματοποιήσει μια βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια. Ο Τάκης Βέτσος θα είναι στο μπουζούκι

και ο Άλκης Σιδηροκαστριτης στην κιθάρα.

Το Beetle drinkeatdance σας προσκαλει την Πεμπτη 24/12 σε ενα AFTERNOON GARDEN PARTY στον εξωτερικο χωρο του νεοκλασσικου μας! Βαλτε τα χειμωνιατικα σας… γουνες… σκουφια… αρκετη απο την τρελα των Χριστουγεννων και ελατε μαζι μας σε ενα εορταστικο κλιμα που περιλαμβανει μουσικες απο χορωδιες και djs… groovy coctails… βεγγαλικα… μπαλονια… καπνο και πολλες ακομα εκπληξεις!

12:00 – 13:00:
Χριστουγεννιατικα τραγουδια και καλαντα απο παιδικη χορωδια υπο την επιμελεια του Χρηστου Παναγιωτοπουλου

13:00 – 14:00:
Πιανο και Σαξοφωνο

14:00 – 16:00
DJ Set απο τους Philippos Katapodis & Salsamantes

16:00 – 19:00
DJ Set απο τους Kyriakos Gourgaris, Nionios Papadatos& Thodoros Xoulos

Βάζουμε τα γιορτινά μας, την εορταστική μας διάθεση και παραμονή Χριστουγέννων το Blanco σας προσκαλεί στο Xmas Blanco Party.

Με πολύ πολύ χορευτική διάθεση από τους Xristo Georgakopoulo και Αndrea Kavalierato!!!

Είσοδος πάντα ελεύθερη

Πηγή: thebest

Σχόλια:

more recommended stories