Πολιτισμός- Τα Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα μαγαζιά της Πάτρας

Δεκάδες τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν την παραμονή 31 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου στο «Ακρωτήρι». Το πάρτι που έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται εδώ και 18 χρόνια επιστρέφει για να χαρίσει μια μοναδική βραδιά χαράς και διασκέδασης.

Γιάννης Ροδόπουλος, Σπύρος Μελεβίτης και Δημήτρης Φάκαλος και η ομάδα του Talks έχουν διοργανώσει ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν με free drinks και μπουφέ.

Ποικιλία στα εδέσματα, μοναδικές γεύσεις, ξεχωριστές μουσικές επιλογές είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσουν όσοι αποφασίσουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα εκεί.

Το πάρτι ξεκινά από νωρίς, στις 22:00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει οι djs Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Προσκλήσεις διατίθενται στα εξής σημεία:

Wyou στο Ρίο

Talks

Golden Tennis Club στον Καστελόκαμπο.

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει το ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Το τελευταίο βράδυ του χρόνου όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν μοναδικές γεύσεις και ένα υπέροχο περιβάλλον με ζωντανή μουσική(πιάνο).

Το μενού θα περιλαμβάνει:

Βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με κρουτόν και τραγανό μπέικον

Ριοζότο με ποικιλιά μανιταριών, θυμάρι και παρμεζάνα

Πολύχρωμη τραγανή σαλάτα με καραμελωμένα καρύδια, ρόδια και λευκή σως μελιού.

Γαλοπούλα γεμιστή με σταφίδες, αχλάδι Fetel Και σάλτσα από Syrah (συνοδεύεται με λαχανικά ατμού).

Αγριογούρουνο με αποξηραμένα δαμάσκηνα και σύκα σε σάλτσα Rorto(Συνοδεύεται με γκρατιναριμένες πατάτες κυδωνάτες),

Αχλάδι με μους γιαουρτιού και νιφάδες καραμέλας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Βασιλόπιτα και το κόκκινο κρασί. («Παλαιολόγος», 1 φιάλη ανά 2 άτομα).

Στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί κι ένα ένα ξεχωριστό Wine Bar που διαθέτει εξαιρετική ποικιλία κρασιών. Ποιότητα και μοναδικές γεύσεις συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του Bar, που διαθέτει περίπου 80 ετικέτες κρασιών, που τιμούν ιδιαιτέρως τον αχαϊκό αλλά και τον ευρύτερο πελοποννησιακό αμπελώνα και προσφέρει γεύσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Η πρόσκληση για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ανά άτομο κοστίζει 25 ευρώ.

To Bodegas, το wine bar/restaurant που έχει γίνει το απόλυτο talk of the town, παρουσιάζει το απόλυτο NEW YEARS EVE 2016 Party!

Υποδεχόμαστε το νέο έτος στον πιο εκλεπτυσμένο και καλαίσθητο χώρο της Πάτρας!

Κάνουμε από τώρα την κράτησή μας για το πιο κοσμοπολίτικο reveillon!

info: 2610 221113 | Table reservations: (bottle 80€/4 person)

Ποτέ η πολυτέλεια δεν ήταν τόσο προσιτή!

ΝΥΧΤΕΣ ΘΕΪΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ BODEGAS

ΒΟDEGAS: LUXURY LIFESTYLE

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει το Stretto( Ραδινού 14). Χορός, μουσική και διασκέδαση για να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά

Tις μουσικές επιλογές στο πάρτι που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο “Γιάφκα” έχουν αναλάβει οι Χρήστος Σωτηρόπουλος vs Alejandro pomodoro.

Το Navona Club di Oggi υποδέχεται το 2016 με ένα μοναδικό πάρτι.

Το πάρτι της τελευταίας ημέρας του χρόνου, που διοργανώνει ετήσια η Πάρωδος, έχει καθιερωθεί και αγαπηθεί από κάθε Πατρινό.

Έτσι και φέτος, στο νέο σημείο συνάντησης των φίλων της Παρώδου -Ρήγα Φεραίου, μεταξύ Βότση και Φιλοποίμενος-, οι υπεύθυνοι του cafe/bar μας υπόσχονται ένα New Year’s Eve party διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Από τις 15.00 και μετά, θα κρατούν το κέφι στα ύψη οι djs panos koufis & alejandro pomontoro

Στρώνει πάλι τραπέζια, σε γιορτινό κλίμα, το μοντέρνο και πανοραμικό Deck της οικογένειας Λόη στο λιμάνι. Την Πέμπτη το βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς, μας καλεί να υποδεχθούμε γευστικά το 2016, διαλέγοντας εδέσματα της αρεσκείας μας από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου, δίχως περιορισμένο μενού.

Απολαύστε ελληνικά κι ευρωπαικά πιάτα και free drinks στη γενική τιμή των 28 ευρώ το άτομο. To όνομα της οικογένειας Λόη για γενιές πατρινών σημαίνει εγγύηση ποιότητας στη γεύση. Από την αξέχαστη εποχή στην πρωτοπόρα, φιλόξενη”Καλυψώ”, μέχρι σήμερα στο Deck, που αγναντεύει τον Πατραικό έτοιμο να… βουτήξει μέσα, οι καλοφαγάδες της πόλης εδώ απευθύνονται. H λίστα των ορεκτικών, των κυρίως πιάτων, των γλυκισμάτων, είναι επιμελημένη σε «οικογενειακό» πνεύμα ώστε να ικανοποιούνται όλα τα γούστα. Οικοδέσποινα θα είναι η Κάτια Λόη.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6936615780

Στο Hendrix ~inner pleasure~ καλωσορίζουμε το 2016 με ένα μοναδικό πάρτι με την αλλαγή του χρόνου.

Λίγο μετά τις 12 λοιπόν την πρώτη μέρα του χρόνου σας υποδεχόμαστε με εορταστική διάθεση, κέφι στα ύψη, για μια Πρωτοχρονιά ξεχωριστή από ό,τι έχετε συνηθίσει!

Κάθε στιγμή μαζί σας μετράει… Καλή χρονιά, γεμάτη χρώματα και ωραίες στιγμές!

Τιμή Φιάλης: 60 ευρώ / 6 άτομα
( για κάθε φιάλη δώρο Σαμπάνια & fingerfood! )
Info/RSV: 6934 519 273 & 2610 33 45 11

Με έβλημα το γιορτινό και αστραφτερό τόνο του χρυσού και προσκλήσεις που παραπέμπουν σε χρυσή πρωτοχρονιάτικη golden visa, ετοιμάζεται το ρεβεγιόν «New Year’s Eve-Amazing After Party» στο Otto της Οθωνος Αμαλίας.

Προβλέπονται free drink και εκλεπτισμένο free finger food μέχρι πρωίας, ενώ για τους πιο «ξεσηκωτικούς» χορευτικούς ρυθμούς θα φροντίσει ο dj Τhanos Filippas.

Στο Stathmos Rio το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ξεκινά στις 00:30. Οι μουσικές επιλογές θα γίνουν από τον Γιάννη Κανελόπουλου.

Ο Nick Warren αποτελεί μια από τις πιο μαζικά αναγνωρισμένες και αξιοσέβαστες περιπτώσεις καλλιτέχνη, τόσο για το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή παράγοντας συνέχεια καινοτομίες, όσο και για το ότι ταυτόχρονα ο προσωπικός ήχος του είναι τόσο χαρακτηριστικός που από ένα σύντομο άκουσμα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία του στα decks. Γι’ αυτόν έχει γραφτεί χαρακτηριστικά: «το πολυτάλαντος είναι μια συγκρατημένη περιγραφή.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης της house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour dj των Massive Attack και καθιερώθηκε μουσικά μέσα από τις σπουδαίες του παραγωγές στην Global Underground και τη Renaissance, συνεχίζει ως επικεφαλής του δισκογραφικού label Ηope Recordings.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στο Ιντεάλ.

Eίσοδος: 15 euro (με ποτό).

Προπώληση: 12 euro(με ποτό).
Κρατήσεις stand:
Booth Area – 140 ευρώ – 4 άτομα – 1 φιάλη
Regular Area -120 ευρώ – 4 άτομα – 1 φιάλη

Τo DEUX ILES υποδέχεται το 2016 με το καθιερωμένο για 3η χρονιά πάρτι: “SANTA CLAUS IS COMING TO DEUX ILES”

Από νωρίς στις 15:00 το Oro Antico θα έχει τι δικό του πάρτι με μουσικές επιλογές του Dj Yianni Kanellopoulou.

Φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή της κλασσικής διασκέδασης των μπουζουκιών για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Romeo και Arena είναι έτοιμα να σας διασκεδάσουν σε λαϊκούς ρυθμούς.

Πηγή: thebest

Σχόλια:

more recommended stories