Πολιτισμός- Πάτρα: Πιείτε αύριο έναν καφέ στο κέντρο της πόλης και χαρίστε νέο “σπίτι” στον ΣΟΨΥ

Οκτώ καφέ- χώροι εστίασης της Πάτρας κάνουν την αλληλεγγύη πραγματικότητα με την γενναιοδωρία τους και υποστηρίζουν εμπράκτως το Σύλλογο για την ψυχική υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας.

Μέρος των εισπράξεων τους, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του νέου κτιρίου του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία -ΣΟΨΥ Πάτρας, που θα στεγάσει τον Κοινωνικό- Κοινοτικό Σταθμό Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής».

Οι Πατρινές επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην πρωτοβουλία είναι οι εξής:

Yiaπi, Ρήγα Φεραίου 34, πάροδος Δρακοπούλου 8

Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146

Στο Μικρό Καφέ, Καποδιστρίου 37

ΠΟΠ ΧΟΡΝ, Κολοκοτρώνη 65

Ροκφόρ, Τριών Ναύαρχων 60

PEDONALE, Ρήγα Φεραίου 93- 95

Memories, Παντανάσσης 34

ΜAKINA, Πατρέως 83

Σε όλα τα παραπάνω καφέ, θα παρευρίσκεται το επιστημονικό προσωπικό, τα μέλη και οι εθελοντές του ΣΟΨΥ Πάτρας και θα ενημερώνουν για τη νέα υπηρεσία «Γέφυρες Ζωής».

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του «Δεκεμβρίου αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης στις «Γέφυρες Ζωής» του ΣΟΨΥ Πάτρας.

Αναλυτική ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις και στο https://www.facebook.com/SopsyPatras/

Η δράση «Δεκέμβριος αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης στις «Γέφυρες Ζωής» του ΣΟΨΥ Πάτρας είναι ανοιχτή. Σε περίπτωση που κάποιος φορέας/ ομάδα/ επιχείρηση επιθυμεί να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Συλλόγου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 21.00 μ.μ . 2610621273, 6977452647.

Σχόλια:

more recommended stories