Πολιτισμός- Ο “Καρυοθραύστης” στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «Παγκόσμια κληρονομιά για τα παιδιά» παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 26-12-2015 στις 6:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, το μαγικό μιούζικαλ για παιδιά “ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ”.

Μια μουσική περιπέτεια με βάση το πιο γνωστό Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι του Χόφμαν. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα μοναδικό Μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, με πολλά τραγούδια, κλασική και σύγχρονη μουσική, κλασικό μπαλέτο και μοντέρνους χορούς.

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ινστιτούτου, δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τις παραστάσεις, τα παιδιά από το Ορφανοτροφείο Πατρών «Μονάδα Θηλέων και Αρρένων», τα παιδιά του ιδρύματος ΣΤΕΓΗ PLUS και τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ Αιγίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με φιλανθρωπικό σκοπό για την στήριξη συλλόγων και σωματείων με ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως και όλες οι δράσεις του Ινστιτούτου.

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο μουσικό παραμύθι, σε δύο ακόμα παραστάσεις την Κυριακή 27/12/2015 το πρωί στις 11 και το απόγευμα στις 6:30, συμβάλλοντας έτσι στο Φιλανθρωπικό Έργο του Ινστιτούτου.

Σχόλια:

more recommended stories