Πολιτισμός- Ανοιχτή γιορτή για τα παιδιά στην Πλατεία Γεωργίου

Ο Σύλλογος Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδος προσκαλεί τα παιδιά της πόλης σε μια ανοιχτή γιορτή το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην Πλ.Γεωργίου.

Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκινάει στις 11:00 το πρωί με τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων να τραγουδούν και να στέλνουν μήνυμα Αγάπης σε όλη την πόλη.

Στις 12:30 θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση “Τα παράδοξα Χριστούγεννα” από τη θεατρική ομάδα “Αστρονάυτες”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν στην πλατεία παράλληλα εργαστήρια με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, με την επιμέλεια των παιδαγωγών των σχολείων μας.

Καλούμε όσους βρεθείτε μαζί μας στην πλατεία να φέρετε μαζί σας ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω είδη, που θα προσφερθούν στην “Κιβωτό της Αγάπης” (πάνες ακράτιας ενηλίκων , περιμέτρου: 70-110cm και 110-140cm), και στον “Ερυθρό Σταυρό” Πάτρας (γάλα εβαπορέ, γάλα 1ης και 2ης παιδικής ηλικίας, παιδικές κρέμες, καθώς και βρεφικές πάνες) Συγκέντρωση των παραπάνω ειδών γίνεται παράλληλα στα σχολεία που συμμετέχουν στην οργάνωση της δράσης:

Αγκαλίτσα, Αερόστατο,Γύρω-γύρω όλοι, Ηλιοχώρα,Κέντρο Προσχ/κης Εκπ.Γεώρμα, Μαγικόμ Παλάτι, Μαθαίνω-Παίζω-Γελώ,Μικρό Καράβι, Ναυτίλος, Ροζ Μπαλόνι, Σεραφίνο το Σκατζοχοιράκι, Το Μικρό Γυρί, Το Ρόδι, Το Παραμύθι, Baby Parking, Tα Πεταλουδάκια.

Σχόλια:

more recommended stories