Ο Juan από την Κολομβία άφησε την σφραγίδα του στην σύντομη στάση του στην Πάτρα!

Είναι ένας ακόμα ψηφιακός νομάς που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο…

Ο παράξενος ταξιδιώτης είναι από αυτούς τους πολύ cool τύπους που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, εγκαταλείποντας την καθημερινότητα και υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής…

Ένας ψηφιακός νομάς καταφέρνει να βγάζει χρήματα με δουλειές που κάνει όσο ταξιδεύει ενώ χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα επικοινωνίας και ξεχνώντας τη μόνιμη διεύθυνσή του, μοιράζεται τις εμπειρίες από τα ταξίδια του, στα social media…

O Juan ανήκει στην ομάδα «Ηacker Paradise» που είναι μια κοινότητα και βρέθηκε στην Πάτρα λίγο πριν πάει στην Αρχαία Ολυμπία!

Ποιος ζωγράφισε ανθρωπάκια στον μώλο της Αγίου Νικολάου;

Όλοι όσοι αναλαμβάνουν να μπουν σε μια τέτοια ομάδα δουλεύουν εξ αποστάσεως…

Γνωρίζουν ανθρώπους στα διάφορα events που διοργανώνονται ενώ αφιερώνουν χρόνο στο να βρουν τρόπους να κάνουν την εργασία τους ανεξάρτητη μέσα από τα ταξίδια.

Όπως αναφέρουν τα μέλη «Πολλές θέσεις εργασίας είναι πλέον εξ’ ολοκλήρου, μπροστά σε έναν υπολογιστή, έτσι δεν απαιτείται να είσαι στο γραφείο. Εάν μπορείς να εργαστείς από το σπίτι, τότε το ‘σπίτι’ θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε, έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν αυτή τη μετάβαση τα τελευταία χρόνια τώρα που υπάρχει Wi-Fi παντού».

Tο ελεύθερο wi-fi σίγουρα… δυσκόλεψε το Juan στην Πάτρα όμως όπως και άλλοι ψηφιακοί νομάδες που αναδύονται στα social media όλο και περισσότερο,φαίνεται ότι ξέρουν πώς να υιοθετούν αυτό τον τρόπο ζωής.

Ποιος ζωγράφισε ανθρωπάκια στον μώλο της Αγίου Νικολάου;Ποιος ζωγράφισε ανθρωπάκια στον μώλο της Αγίου Νικολάου;

Από την Αρχαία Ολυμπία!

Ποιος ζωγράφισε ανθρωπάκια στον μώλο της Αγίου Νικολάου;