ΠΑΤΡΑ: Απίστευτο τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου- Ο οδηγός έτρεχε σαν τρελός, έκανε σούζα, έπεσε κάτω μαζί με την συνεπιβάτη και το έβαλαν στα …πόδια- Η μηχανή συνέχισε…μόνη της

Δεν έχει προηγούμενο αυτο που συνέβη πριν από λίγο στην διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Λευκωσίας  στην Πάτρα, μπρος στα μάτια έκπληκτων περαστικών. Ο νεαρός οδηγός μηχανής, όπως λένε στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες,  έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει σούζα.

Κάτι δεν του βγήκε καλά όμως στην πορεία με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα που ήταν συνεπιβάτης, να πέσουν κάτω.

Η μηχανή, συνέχισε την πορεία της με μεγάλη ταχύτητα. Τα αυτοκίνητα που κινούνταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου έκαναν ζικ ζακ για να αποφύγουν την μηχανή που έτρεχε μόνη της  και η οποία τελικά  προσγειώθηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο προκαλώντας του σοβαρές ζημές.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι οδηγός και συνεπιβάτης της μηχανής σηκώθηκαν όρθιοι, αν και ελαφρά τραυματίες και το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας σύξυλους όσους παρακολούθησαν τον σκηνικό και έσπευσαν να τους βοηθήσουν.

Σχόλια:

more recommended stories